ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Sabah: Η ΜΙΤ ανακάλυψε την τοποθεσία που κρύβουν τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς

Διαδώστε το

Sabah: Η ΜΙΤ ανακάλυψε την τοποθεσία που κρύβουν τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς

Η τουρκική φιλοκυβερνητική εφημερίδα Sabah με δημοσίευμα στην ιστοσελίδα της , όπου αναφέρει πως οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες έχουν "αποκωδικοποιήσει" το σημείο που κρύβονται οι 8 Τούρκοι αξιωματικοί οι οποίοι έχουν καταφύγει στην Ελλάδα αμέσως μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα κατά του Ερντογάν.Στο δημοσίευμα μάλιστα με τίτλο "Ελλάδα και ΗΠΑ δημιουργούν ασπίδα κατά των προδοτών", γίνεται αναφορά στα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, λέγοντας ότι τους φρουρούν όχι 80, αλλά 200 αστυνομικοί, και πως το κόστος φύλαξης ανέρχεται σε 1 εκατομμύριο ευρώ κάθε μήνα.

Επίσης, η εφημερίδα τονίζει ότι στις δυνάμεις φύλαξης των Τούρκων αξιωματικών πέρα από Έλληνες πράκτορες της ΕΥΠ μετέχουν και Αμερικανοί πράκτορες ενώ τονίζεται πως υπάρχουν και κλιμάκια ελεύθερων σκοπευτών.
enikos.gr/Διαδώστε το

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ