ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ που έχουμε ως βασική επιδίωξη να σας ενημερώνουμε καθημερινά με έγκυρες ειδήσεις που αφορούν την Εθνική Άμυνα, την Ασφάλεια, την Ελληνική και Διεθνή Επικαιρότητα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Τριήμερες χειμερινές διακοπές για εε και εα Στελέχη από την 1η Στρατιά

. .
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ:


Μετά από συχνές ερωτήσεις πολλών αναγνωστών μας και δικής μας επικοινωνίας με το Γραφείο Τύπου της  Στρατιάς σας γνωρίζουμε ότι έχει δοθεί εντολή από τον Δκτη 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγο Δημόκριτο Ζερβάκη να λειτουργήσουν και τον χειμώνα τα ΚΑΑΥ του Πλαταμώνα.


Η λειτουργία του ΚΑΑΥ θα γίνεται τριήμερα από Παρασκευή έως Κυριακή για όλα τα εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη του ΣΞ, από όλη την Ελλάδα, η διάρκεια από  1 Οκτωβρίου 2018 και έως τις 30 Απριλίου 2019 πλην εορτών Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς και Πάσχα.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνούν για περισσότερες λάβουν πληροφορίες με το τηλέφωνο 23520-41690.

. .
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ:

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ Ε.Δ. & Σ.Α.