ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ που έχουμε ως βασική επιδίωξη να σας ενημερώνουμε καθημερινά με έγκυρες ειδήσεις που αφορούν την Εθνική Άμυνα, την Ασφάλεια, την Ελληνική και Διεθνή Επικαιρότητα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Σημαντικά ευρήματα: Δείτε τι απάντησαν οι ΕΜΘ στο ερωτηματολόγιο της ΠΟΜΕΝΣ για τα προβλήματα τους

. .
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ:


Η ΠΟΜΕΝΣ εισάκουσε το αίτημα της Γραμματείας ΕΜΘ και σε συνεργασία με την Αντιπροεδρία Δημοσίων Σχέσεων, δημιούργησαν ένα ερωτηματολόγιο στο οποίο κλήθηκαν όλοι οι συνάδελφοι ΕΜΘ να απαντήσουν και να εκφράσουν τις απόψεις τους.

Η διαδικτυακή ψηφοφορία ως ιδέα κρίθηκε από όλους τους συναδέλφους ως πρωτοποριακή και αγκαλιάστηκε από 1517 συναδέλφους προερχόμενων του θεσμού των ΕΜΘ.

Ο συγκεκριμένος αριθμός των 1517 συναδέλφων που ενεργοποιήθηκαν και έδρασαν αποτυπώνοντας το δικό τους ίχνος, μέσα σε λιγότερο από μία εβδομάδα, αποτελεί ένα ενθαρρυντικό σημείο εκκίνησης για ανάλογες πρωτοβουλίες που ανά περιοδικά  διαστήματα, θα οργανώνει, η Ομοσπονδία μας.

Οι πίνακες με τα ποσοστικά στοιχεία, αποτυπώνονται στις κάτωθι καρτέλες και σε συνδυασμό με τα σχόλια που αξιολογούνται από την Γραμματεία ΕΜΘ, θα επιδοθούν θεσμικά στην Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία.

Δείτε τα αποτελέσματα:

. .
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ:
.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ Ε.Δ. & Σ.Α.