ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ που έχουμε ως βασική επιδίωξη να σας ενημερώνουμε καθημερινά με έγκυρες ειδήσεις που αφορούν την Εθνική Άμυνα, την Ασφάλεια, την Ελληνική και Διεθνή Επικαιρότητα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Μόνιμος Υπαξιωματικός άφησε τα χακί για να γίνει ιερέας!

. .
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ:


Την προσεχή Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018 ο μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης Άνθιμος θα τελέσει την θεία λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αισύμης. Κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας θα χειροτονήσει διάκονο τον κ. Χρήστο Καζάκο, ο οποίος κατάγεται από την Αισύμη.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Δημοσιογράφου Γιάννη Τομαδάκη από το thrakinea.gr, ο κ. Καζάκος παραιτήθηκε από μόνιμος υπαξιωματικός του στρατού για να εισέλθει στις τάξεις του ιερού κλήρου και να ενταχθεί σε ιερατική οργανική θέση της μητρόπολης Αλεξανδρούπολης.

Αμέσως μετά τη θεία λειτουργία θα τελεσθεί ο αγιασμός των θυρανοιξίων του νεόδμητου παρεκκλησίου του Αγίου Αθανασίου που βρίσκεται στην είσοδο του χωριού της Αισύμης.

ΠΗΓΗ: http://www.thrakinea.gr
. .
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ