ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ που έχουμε ως βασική επιδίωξη να σας ενημερώνουμε καθημερινά με έγκυρες ειδήσεις που αφορούν την Εθνική Άμυνα, την Ασφάλεια, την Ελληνική και Διεθνή Επικαιρότητα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ: ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ AΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΑΑ (ΕΑΑΣ-ΕΑΑΝ- ΕΑΑΑ)

. .
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ:

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΥΠ. ΑΡΙΘ. 16/18
1.- Το Συντονιστικό Συμβούλιο των τριών Ενώσεων Αποστράτων δεν ασχολείται μόνο με τα οικονομικά θέματα των Αποστράτων , αλλά με οτιδήποτε άπτεται των συμφερόντων των Μελών του.

2.-Στα πλαίσια αυτά :
α.-Αναφορικά με την επιχορήγηση από τον ΕΦΚΑ των τριών Ενώσεων με το αναλογούν ποσό από την κράτηση των 0,20Ε από όλους τους συνταξιούχους και μετά την αρνητική απάντηση του ΕΦΚΑ αποφασίστηκε να συνεχισθεί νομικά η επιδίωξή μας και εάν αυτή δεν ευοδωθεί να καλέσουμε τα Μέλη μας να υποβάλουν αίτηση , όπως δικαιούνται βάσει του Ν.4387/2016 , να εξαιρεθούν αυτής της κρατήσεως. Το αίτημά μας είναι δίκαιο ,δεδομένου ότι οι τρεις Ενώσεις είναι οι μόνες που εκπροσωπούν ΟΛΟΥΣ τους Αποστράτους, και δεν είναι δυνατόν να εξαιρούνται της διανομής.

β.-Να σταλεί εξώδικο στον ΥΠ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ , ώστε τα αναδρομικά που υποσχέθηκε ο Πρωθυπουργός την 08-09-2018 ότι θα δοθούν , να δοθούν στους Αποστράτους με βάσει τις συντάξεις της 31-07-2012.

γ.-Σχετικά με την ενδεχόμενη τοποθέτηση managers στα Στρατιωτικά Νοσοκομεία , το Συντονιστικό θεωρεί ότι το υφιστάμενο μοντέλο με Διευθυντή Στρατιωτικό Ιατρό εν ενεργεία και Διευθυντές Υγειονομικής –Διοικητικής –Οικονομικής Υπηρεσίας είναι το ενδεδειγμένο και έχει αποδειχθεί λειτουργικό , λαμβανομένης υπόψη και της ιδιαιτερότητας των Στρατιωτικών Νοσοκομείων.

δ.-Παραχώρηση χώρων στρατοπέδων σε διάφορους Φορείς. Είμαστε αντίθετοι στην παραχώρηση χώρων στρατοπέδων και λοιπών εγκαταστάσεων εάν δεν τηρείται κατά γράμμα ο Ν.4407/2016.

Αντιστράτηγος .ε.α. Β.Ροζής Πρόεδρος ΕΑΑΣ
Υποστράτηγος Ι.Δεβούρος ε.α. Διευθύνων Σύμβουλος ΕΑΑΣ
Αντιναύαρχος Π.Ν. ε.α. Σ.Περβαινάς Πρόεδρος ΕΑΑΝ και του Συντονιστικού
Αντιπλοίαρχος (Ε) Π.Ν.ε.α.Γρ.Γεωργακόπουλος Διευθύνων Σύμβουλος ΕΑΑΝ
Αντιπτέραρχος (Ι) Π.Α. ε.α. Σ.Καββούρης Πρόεδρος ΕΑΑΑ
Αντισμήναρχος (Ρ) Π.Α.ε.α. Ι.Κρανιάς Διευθύνων Σύμβουλος ΕΑΑΑ
. .
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ:
.

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ