ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ που έχουμε ως βασική επιδίωξη να σας ενημερώνουμε καθημερινά με έγκυρες ειδήσεις που αφορούν την Εθνική Άμυνα, την Ασφάλεια, την Ελληνική και Διεθνή Επικαιρότητα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Γυναίκα Επικελευστής καθημερινά στη μάχη με τους δουλεμπόρους του Αιγαίου - ΒΙΝΤΕΟ

. .
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ:


Στη μάχη για τον εντοπισμό των δουλεμπόρων στο Αιγαίο μπαίνει καθημερινά η επικελευστής Έφη Κολιαντζή.

"Η αδρεναλίνη είναι στα ύψη από τη στιγμή που είμαι στα τιμόνια, έχω πάντα στο μυαλό μου τους συναδέλφους μου, ειδικά όταν είναι έξω. Έπειτα το σκάφος και τελευταία είμαι εγώ. Πρέπει να προσέχουμε για να μην έχουμε κάποιο ατύχημα" δήλωσε η επικελευστής, μιλώντας στο STAR.

Η Έφη Κολιαντζή, 29 ετών, είναι η μοναδική κυβερνήτης σκάφους στο Λιμενικό Σώμα και υπηρετεί στη Σάμο. Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει μαζί με τους συναδέλφους της είναι πολλές, καθώς έρχονται συχνά σε επαφή με Τούρκους δουλεμπόρους.


Δείτε το βίντεο του STAR:

enikos.gr
. .
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ:

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ Ε.Δ. & Σ.Α.