ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ που έχουμε ως βασική επιδίωξη να σας ενημερώνουμε καθημερινά με έγκυρες ειδήσεις που αφορούν την Εθνική Άμυνα, την Ασφάλεια, την Ελληνική και Διεθνή Επικαιρότητα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Γιατί άλλαξε πορεία το Τούρκικο CN-235 …Όταν πλησίαζε τον Έβρο;

. .
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ:


Την Παρασκευή 5 του μηνός Οκτωβρίου η Τουρκία απογείωσε πέντε (5) Τουρκικά Κατασκοπευτικά Αεροσκάφη  Ναυτικής Συνεργασίας ,απο την Αεροπορική Βάση του DALAM ,απέναντι απο τη Ρόδο!

Αν και η Αποστολή τους ήταν  πρώτον να επιχειρούν στην Τουρκική Άσκηση που ήταν σε εξέλιξη στην Νοτιο Ανατολική Μεσόγειο και επίσης να έχουν τα καταγραφικά τους ανοιχτά ώστε να εντοπίζουν τα Ρωσικά Υποβρύχια που «Κύριος οίδε» ,πόσα και που οργώνουν την Μεσόγειο …Αλλά οι Τούρκοι αλλού είχαν το μυαλό τους


Δύο Κατασκοπευτικά CN-235  Πήραν τα Όρια του FIR Αθηνών και κάνοντας και Παραβιάσεις το πήγαν στο Αιγαίο πάνω -κάτω …Μόνο που CN-235 που πλησίαζε προς το ΒορειοΑνατολικό Αιγαίο ,ξαφνικά έκανε μεταστροφή και μπήκε με τα χίλια στο Τούρκικο FIR !

Αν και στην Περιοχή Ίπτανται και Ελληνικά μαχητικά είναι η πρώτη φορά που οι Τούρκοι να το κάνουν και  σύμφωνα με πληροφορίες η ανεπίσημη εκδοχή είναι οτι τα Α/Α συστήματα της Ελλάδος που έχουν μεταφερθεί και ενεργοποιηθεί στον Έβρο  και αλλού , (Λόγω ΠΑΡΕΝΙΩΝ) Φαίνεται οτι εγκλώβισαν το Τούρκικο Κατασκοπευτικό και αυτό την έκανε απο την περιοχή ,με ελαφρές αναταράξεις !!


ΠΗΓΗ: veteranos.gr
. .
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ:

ΕΘΝΙΚΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ