Πότε θα επιστρέφουν στην Ελλάδα οι δύο Έλληνες Στρατιωτικοί μετά την απελευθέρωση τους - Τι είπε ο Πατέρας του Άγγελου Μητρετώδη

Πότε θα επιστρέφουν στην Ελλάδα οι δύο Έλληνες Στρατιωτικοί μετά την απελευθέρωση τους - Τι είπε ο Πατέρας του Άγγελου Μητρετώδη


«Είναι ελεύθεροι. Θα πάνε στο τμήμα για τους μετανάστες και από εκεί θα φτάσουν στα σύνορα στον Έβρο ή το αργότερο αύριο το πρωί», ανέφεραν στον ALPHA από το περιβάλλον των Τούρκων δικηγόρων των Ελλήνων στρατιωτικών.Το δικαστήριο που εξέτασε το αίτημα για αποφυλάκιση, απεφάνθη ότι δεν συντρέχουν πλεον λόγοι να είναι προφυλακιστέοι.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η απόφαση δεν προβλέπει περιοριστικά μέτρα οπότε θα μπορούν να επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Αρκετά συγκινημένος και ταραγμένος εμφανίστηκε ο πατέρας του αξιωματικού Άγγελου Μητρετώδη, Νίκος στο άκουσμα της είδησης για την απελευθέρωση του γιου του από τις φυλακές της Ανδριανούπολης.

''Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλον τον κόσμο και όσους μας συμπαραστάθηκαν. Θέλουμε να σφίξουμε το χέρι στον καθένα ξεχωριστά για τη συμπαράσταση στον μεγάλο αγώνα που κάναμε'', δήλωσε στον enikos. gr ο Νίκος Μητρετώδης.''Ήταν ένας αγώνας για γερά νεύρα και απεριόριστο απόθεμα ψυχής '', πρόσθεσε ο κ. Μητρετώδης.

''Πάντα περιμέναμε να γυρίσει ο Άγγελος, δεν είχαμε να φοβηθούμε κάτι'', δήλωσε ο πατέρας του ενός εκ των δύο Ελλήνων Αξιωματικών που βρισκόταν στις φυλακές της Ανδριανούπολης.
newsit.gr - enikos.gr