Ενημέρωση για αυξημένες υπηρεσίες σε ΕΠ ΟΠ του ΣΞ λόγω μετάθεσης στρατευσίμων - Τι απαντά το ΓΕΣ

Ενημέρωση για αυξημένες υπηρεσίες σε ΕΠ ΟΠ του ΣΞ λόγω μετάθεσης στρατευσίμων - Τι απαντά το ΓΕΣ 


Στελέχη Επαγγελματίες Οπλίτες του Στρατού Ξηράς, μας ενημέρωσαν με μήνυμα τους, ότι έφυγαν με μετάθεση δύο σειρές στρατευσίμων από Μονάδες, με συνέπεια τα στελέχη αυτά, να έχουν επωμισθεί, πλέον των δικών τους καθηκόντων και υπηρεσιών και αυτές των στρατευσίμων.

Εμείς επικοινωνήσαμε με το ΓΕΣ, τους θέσαμε το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τα στελέχη ΕΠ ΟΠ, σε αυτές τις Μονάδες και μας απάντησαν τα εξής:1. Οι στρατεύσιμοι που έφυγαν με μετάθεση, είχαν ήδη συμπληρώσει ως χρόνο παραμονής πέραν του εξαμήνου και βάση των ισχυουσών διαταγών, δεν μπορούσαν να παραμείνουν άλλο στις Μονάδες αυτές, έπρεπε να μετατεθούν, σε περιοχές της επιθυμίας τους.

2. Ο Αρχηγός ΓΕΣ και οι Επιτελείς, είναι πλήρως ενήμεροι για το ανωτέρω θέμα, λόγω της σαφής εντολής που έχει δώσει ο Α/ΓΕΣ, να τον ενημερώνουν άμεσα, σε θέματα και προβλήματα που αφορούν χαμηλόβαθμα στελέχη και στρατευσίμους, ήδη έχει δώσει  εντολή, με την επόμενη σειρά στρατευσίμων, να τοποθετηθούν αρκετοί στρατεύσιμοι με προτεραιότητα στις μονάδες αυτές, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες τους.Loading...