Η ‘‘ΕΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΞΚΩΝ’’ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΕΝΟΣ ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ?


Στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων επικοινώνησε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μας απέστειλε το παρακάτω κείμενο για δημοσίευση.

Δείτε το όπως ακριβώς μας το έστειλε:

Δεν λέει να κοπάσει ο ‘‘θόρυβος’’ ο οποίος έχει ξεσπάσει όταν προσφάτως διέρρευσε ένα έγγραφο σε μονάδα (σε περισσότερες ίσως απο μία?) στην οποία φέρονται να δίνονται κατευθυντήριες εντολές απο το Δ'ΣΣ και να στοχοποιούνται με γλαφυρό τρόπο, συγκεκριμένος θεσμός των Στρατιωτικών. Τα περισσότερα εξοργιστικά μηνύματα (ως απάντηση των εν λόγω οδηγιών), απαντώνται σε διάφορα συγκεκριμένα φόρουμ ιδιαιτέρως εντόνως!

Υπήρξε επίσημη διάψευση? Φυσικά απο τον Διοικητή του Δ΄ΣΣ ο οποίος αναφέρει με επίσημο έγγραφο, ότι η εν λόγω δημοσίευση του εγγράφου είναι πλαστή. Ωραία ως εδώ! Πάμε όμως και στα πιο σοβαρά...Ποια είναι αυτά?

Με πόση μοναδική ευκολία κάποιος ή κάποιοι μπορούν να κάνουν αναρτήσεις σε επίσημο πίνακα ανακοινώσεων, πλαστά έγγραφα έστω και για απροσανατολισμό? Δεν υπάρχουν επίπεδα ασφάλειας τα οποία ενδεχομένως να έχουν παραβιαστεί?


Ισχύει ότι οι συγκεκριμένες ανακοινώσεις έχουν κοινοποιηθεί σε όλο τον Σχηματισμό?
Δεν πρέπει να προβληματίζουν ότι οι συγκεκριμένες οδηγίες ‘‘ακούστηκαν’’ σε επίσημες ομιλίες από Αξκούς και ορισμένοι εμφανίστηκαν ιδιαιτέρως ενοχλημένοι?

Καταγγέλλεται ότι τον περασμένο Ιούλιο μοιράστηκε σε USB στικάκι οι συγκεκριμένες οδηγίες σε Διοικητές του Σχηματισμού. Είναι αληθές?

Αυτά και άλλα πολλά καταγγέλλονται μέσα απο διάφορα φόρουμ και προκαλούν αν μη τι άλλο έντονο προβληματισμό.

Το ΓΕΣ έπειτα απο αυτές τις εξελίξεις (εκτός και εάν το θεωρεί αμελητέο γεγονός), οφείλει και πρέπει κατά την γνώμη μας να διατάξει ΕΔΕ σχετικά με το ποιος η ποιοι ανάρτησαν σε επίσημο πίνακα ανακοινώσεων μονάδος το εν λόγω πλαστό εάν αποδειχθεί έγγραφο. Επίσης πρέπει να αποκαταστήσει την τιμή και υπόληψη του εν λόγω Στρατηγού. Και όχι μόνο δια προσωπικής του διάψευσης.

Ζούμε στον καιρό της ανοησίας!