ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Αρχιλοχίας Θ. Σκινδρής Αρχισε στο Δήμο Διδυμοτείχου το πελατειακό παιχνίδι.

29 Οκτωβρίου, 2018


Σαν Υποψήφιος Δήμαρχος Διδυμοτείχου χαιρετίζω ενέργειες οσο αφορά την προβολή του ιστορικού τόπου μας,όμως εξοργίζομαι όταν άμεσα εγκρίθηκε απο τον κύριο Πατσουρίδη το ποσό των 6850 ευρώ για την δαπάνη που θα εισπράξουν οι κύριοι που θα κάνουν το βίντεο, όταν κάποιοι σύλλογοι όπως ο Σπάρτακος ,που κάνει αγώνα για να δείξει το πολύτιμο έργο του εκτός της πόλης και συγκεκριμένα ο κύριος Γιαννης Παυλίδης.


Οταν ο ποδοσφαιρικός σύλλογος Δόξα Δόξας δεν έχει δικό του γήπεδο,παρά τις ψεύτικες υποσχέσεις του σημερινού  Δημάρχου,όπως ο Ορφέας Σοφικού δεν έχει να κουρέψει το γήπεδο. Και ενώ η Πόλη και τα χωριά πεθαίνουν απο μια τραγελαφική ,Δημοτική Αρχή ,σκορπισμένη στους πέντε ανέμους,ξέροντας οτι τελειώνουν οι μέρες και τα έργα τους.

Μια πόλη και τα χωριά χωρίς νερό,δρόμους,και τίποτα όρθιο, δίνει απλόχερα  για πελατειακό και μόνο παιχνίδι μεσα σε 48 ώρες το ποσό αυτό.

Οι πολίτες ας δούνε πια και μερικοί ας ανοίξουν τα μάτια τους και τα αυτιά τους ,γιατί θα ζήσουν εποχές 2014 καταλαβαίνουν οι κύριοι αυτοί.