ΠΟΜΕΝΣ: Συνάντηση με τον ΑΝΥΕΘΑ για τα προβλήματα των ΕΜΘ σε πολύ εγκάρδιο το κλίμαΟ Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Παναγιώτης Ρήγας σήμερα είχε ενημερωτική συνάντηση με μέλη της ΠΟΜΕΝΣ ώστε να ενημερωθεί από τους επίσημους εκπροσώπους των Στρατιωτικών για θέματα που αφορούν τους Εθελοντές Μακράς  Θητείας.

Η συνάντηση έγινε μετά από τα σημαντικά ευρήματα που βρέθηκαν από τις απαντήσεις των ΕΜΘ στο ερωτηματολόγιο της ΠΟΜΕΝΣ για τα χρόνια προβλήματα τους δείτε τις απαντήσεις που έδωσαν σε σχετικό άρθρο ΕΔΩ


Παρόντες από πλευράς ΠΟΜΕΝΣ ήταν ο Πρόεδρος Δημήτριος Ρώτας, ο Οργανωτικός Γραμματέας Ηλίας Κολλύρης και ο Γραμματέας του τομέα Εθελοντών Μακράς Θητείας, Άρης Κασιδόπουλος, οι οποίοι ανέλυσαν και εξήγησαν διεξοδικά στον ΑΝΥΕΘΑ τα προβλήματα που εντόπισαν και πρότειναν ουσιαστικές λύσεις οι οποίες είναι σύμφωνα με τα θέλω και τις ανάγκες των Εθελοντών Μακράς Θητείας.

Διευκρινίζουμε ότι το ερωτηματολόγιο της ΠΟΜΕΝΣ είναι μια νέα πρωτοποριακή ιδέα της Ομοσπονδίας η οποία αποδείχθηκε στην πράξη ως ένα χρησιμότατο εργαλείο αν λάβουμε υπ όψιν μας τα ευρήματα που έδωσε καθώς και την μεγάλη συμμετοχή από τα 1517 στελέχη ΕΜΘ που δέχθηκαν και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα απαντώντας  στο ερωτηματολόγιο, δίνοντας έτσι το έναυσμα να γίνουν στο μέλλον ανάλογα  ανά περιοδικά  διαστήματα, ερωτηματολόγια και για άλλες κατηγορίες στελεχών.

Σημαντικό επίσης σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες είναι ότι ο ΑΝΥΕΘΑ υποσχέθηκε να παρευρεθεί στην Ημερίδα της ΠΟΜΕΝΣ στις 21/10 στη Λάρισα. Τέλος ο Πρόεδρος της ΠΟΜΕΝΣ Επγος Δημήτρης Ρώτας έδωσε στο ΑΝΥΕΘΑ πλακέτα με το έμβλημα της ομοσπονδίας.