Σε κατάσταση εξαθλίωσης η ΕΛ.ΑΣ – Οργή αστυνομικού: «Κυνηγάμε όλη νύχτα δυο Λίβυους, τους πιάνουμε και τους αφήνουν!»


Σε κατάσταση εξαθλίωσης βρίσκεται η Ελληνική Αστυνομία, γεγονός που αποδεικνύεται και από τα τελευταία περιστατικά αλλά και από τις καταγγελίες των ίδιων των αστυνομικών.

Αναρχικοί ξυλοκοπούν αστυνομικούς, αντιεξουσιαστές κατεβάζουν ελληνικές σημαίες ανενόχλητοι, Ρουβίκωνες αλωνίζουν χωρίς φόβο και οι μετανάστες μετατρέπουν τις ελληνικές πόλεις σε πεδία μάχης. 

Η Ελληνική Αστυνομία παρακολουθεί ανήμπορη όλα τα παραπάνω, σε μια κατάσταση που την οδήγησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Ένα κράτος ανύπαρκτο, χωρίς ενδιαφέρον για το εθνικό συμφέρον και την εσωτερική ασφάλεια.

Αστυνομικός, σύμφωνα με το meaculpa.gr, περιγράφει με τον πιο ξεγυμνωτικό τρόπο την κατάντια της ΕΛΑΣ με ΣΥΡΙΖΑ:

«Κυριακή ξημερώματα 2 Λίβυοι κλέβουν μηχανή στις 1:20 στα Λαδάδικα…Στις 2:00 απόπειρα Ε52 στο κέντρο…

3:30 απόπειρα Ε8 σε όχημα στην Μ.Αλεξανδρου…

4:20 τους πιάνουμε πάνω στην κλεμμένη μοτοσικλέτα με το κατσαβίδι στα χέρια…

Αποτέλεσμα; 12 μήνες με αναστολή, ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ οι κύριοι – και χωρίς χαρτιά φυσικά…

Τρυπήστε τα στομάχια σας από τους καφέδες παιδιά, δεν αξίζει ούτε χιλιόμετρο περιπολίας δυστυχώς…”

Το μήνυμα τα λέει όλα. Η πολιτεία καταρρακώνει το ηθικό των στελεχών της ΕΛΑΣ με τον πιο εγκληματικό τρόπο, αφήνοντας το σώμα και την κοινωνία να εμπαίζονται από κακοποιούς και ιδίως λαθρομετανάστες.

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να απευθύνουμε στους άνδρες και τις γυναίκες της αστυνομίας τα αισθήματα αλληλεγγύης μας και να διαμαρτυρόμαστε μαζί τους από το διαδίκτυο και όσα μέσα παραμένουν ελεύθερα.

Δεν έχουμε την πολυτέλεια να κουραστούμε να καταγγέλουμε, να αναρτούμε, να κάνουμε share και retweet. Tο οφείλουμε στους ανθρώπους που θέτουν τη ζωή και την ακεραιότητά τους σε κίνδυνο για εμάς.
pentapostagma.gr