Ποιες Ημερομηνίες θα πληρωθούν Συντάξεις - Επίδομα Τέκνων - Αναδρομικά Ειδικών Μισθολογίων - Όλα πριν τα Χριστούγεννα


Σύμφωνα με την εφημερίδα "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" από την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσουν οι πληρωμές των κύριων και επικουρικών συντάξεων, του επιδόματος παιδιού και, όπως όλα δείχνουν, των αναδρομικών που αφορούν τα ειδικά μισθολόγια. Στην πλειονότητά τους, οι πιστώσεις θα έχουν γίνει πριν από τα Χριστούγεννα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, για τα εν λόγω βοηθήματα, επιδόματα και τις συντάξεις οι ημερομηνίες καταβολής τους αναμένεται να είναι οι εξής:

1. Επίδομα παιδιού (αίτηση Α21): Η καταβολή του επιδόματος παιδιού υπολογίζεται ότι θα γίνει έως την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου. θα αφορά το χρονικό διάστημα του διμήνου Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2018.

Επισημαίνεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την αίτηση Α21 δέχεται νέες αιτήσεις έως τις 31 Δεκεμβρίου 2018 από όλους όσοι δεν έχουν υποβάλει φέτος αίτηση.2. Συντάξεις: Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου αναμένεται να καταβληθούν οι κύριες συντάξεις του τ. ΟΓΑ και του τ. ΟΑΕΕ. Μέχρι την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου υπολογίζεται ότι θα καταβληθούν και οι κύριες συντάξεις όλων των υπόλοιπων πρώην Ταμείων που έχουν τεθεί υπό τη σκέπη του ΕΦΚΑ. Προσπάθεια να καταβληθούν όλες οι επικουρικές συντάξεις του Ιανουαρίου πριν από τα Χριστούγεννα καταβάλλει και η διοίκηση του ΕΤΕΑΕΠ.

3. Αναδρομικά ειδικών μισθολογίων: Με βάση το περιεχόμενο των σχετικών υπουργικών αποφάσεων, τα αναδρομικά στους εν ενεργεία και τους συνταξιούχους ενστόλους, πανεπιστημιακούς, τους γιατρούς του ΕΣΥ, τους δικαστικούς λειτουργούς και τα μέλη των κρατικών ορχηστρών υπολογίζεται ότι θα πιστωθούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους μέχρι την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου.

ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - staratalogia.blogspot.com