«Ελληνική κατοχή» στο Αιγαίο βλέπει η Άγκυρα – «Οι Έλληνες έχουν εγκαταστήσει βαρεά όπλα»


Δεν έχουν τέλος οι «στοχευμένες» προκλήσεις της Τουρκίας για την κυριότητα δεκάδων νησιών μας στο Αιγαίο, ειδικά από Τούρκους ανώτατους αξιωματούχους οι οποίοι υλοποιούν κατά γράμμα ύπουλο σχέδιο του Ερντογάν.  

Σήμερα, ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Mehmet Nuri Ersoy, ανακάλυψε συγκρότημα ξενοδοχείων σε «κατεχόμενα», όπως λέει από τους Έλληνες νησιά, όπως το Αγαθονήσι, οι Οινούσες, το Μαράθι και φτάνει έως το Γαιδουρονήσι και την Γάυδο, τα οποία μάλιστα λέει ότι ανήκουν στην επαρχία της Αττάλειας!!

Ο προκλητικός Τούρκος υπουργός υπογραμμίζει την παρουσία αλυσίδας ελληνικών ξενοδοχειακών καταλυμάτων τα οποία προφανώς τα θεωρεί ως παράνομα.

«Δεν φτάνει που κατέχονται παράνομα τα νησιά αυτά, δημιουργούν και ξενοδοχειακές μονάδες και διαφημίζονται μέσω ιστοσελίδων στο εξωτερικό ως ελληνικά».Στα κατεχόμενα αυτά νησιά οι Έλληνες έχουν εγκαταστήσει βαρέα όπλα, και διενεργούν συχνά στρατιωτικές ασκήσεις με πραγματικά πυρά, για να κλέψουν το πετρέλαιο μας, και τώρα ετοιμάζονται να επεκτείνουν τα ελληνικά χωρικά ύδατα κατά 12 μίλα», δηλώνει εν ολίγοις ο ίδιος.

Ο Τούρκος συνταγματάρχης Ε.Yalım, θυμίζει, ότι «συνολικά 19 ελληνικά ξενοδοχεία δραστηριοποιούνται σε νησιά που ανήκουν στην Τουρκία, στα οποία επισκέπτονται και Τούρκοι πολίτες».

Έχουν όμως γνώση οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις και παρακολουθούν τα πάντα στο Αιγαίο, διότι η τουρκική προκλητικότητα ενόψει «εξελίξεων» με τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ είναι σε οριακό σημείο και όλα πλέον είναι πιθανά από τον απρόβλεπτο Τούρκο πρόεδρο Ρ.T. Ερντογάν.
pentapostagma.gr