Το μήνυμα και οι ευχές του Στρατηγού Κων/νου Ζιαζιά για τις εορτές


ΕΥΧΟΜΑΙ ολόψυχα σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά ,Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2019.

Στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων , των Σωμάτων Ασφαλείας και τους Εθνοφύλακες μας , που φυλαττουν " Θερμοπύλες " , Καλά Χριστούγεννα , Καλή Χρονιά ,με υγεία, ευτυχία, προκοπή, εκπλήρωση στόχων και προσδοκιών.

Ο Ενανθρωπήσας Χριστός μας, να δίδει ευλογία, ειρήνη, αγάπη, χαρά, ευτυχία, εσωτερική γαλήνη, αισιοδοξία, εθνική ανάταση, δύναμη και κουράγιο για να συνεχίζετε « τον αγώνα τον καλό της ζωής ,τον αγώνα τον καλο της Πατρίδος ...». Ο Αγιος Βασίλης να φέρει οτι επιθυμεί .Στην Χώρα μας να ανατείλουν καλύτερες μέρες και όλοι ενωμένοι να μπορέσουμε να ξανασηκώσουμε την Πατρίδα μας ψηλά γιατι " Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ "

Για τους Ταγούς της Πατρίδος περισσότερη σοβαρότητα - υπευθυνότητα – φρόνηση - εθνική ενότητα και ομοψυχία για το καλό της Πατρίδος .

Παρά τις δύσκολες ημέρες που περνά η Χώρα μας , μπορούμε να αισιοδοξούμε για καλύτερες ημέρες, στηριζόμενοι στις δικές μας μοναδικές, αστείρευτες, δημιουργικές δυνάμεις, που αποτελούν ελπίδα ,εγγύηση για το μέλλον ,στηριζόμενοι στον Λαο μας,που σε δύσκολες περιστάσεις , οδηγούμενος απο πεφωτισμένους ΗΓΕΤΕΣ έκανε θαύματα .