Σημαντική εξέλιξη για τους Στρατιωτικούς της Καστοριάς - Λύθηκε χρόνιο πρόβλημα μετά από παρέμβαση της Ένωσης τους


Μετά από πολύμηνες συζητήσεις και συνεννοήσεις έγινε πραγματικότητα. Ένα ένα λύνουμε τα προβλήματα που μας απασχολούν με αγώνα. Όλοι μαζί μπορούμε.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της  Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, ενημερώνει τους/τις συναδέλφους ότι, το ιδιωτικό εργαστήριο ΙΑΤΡΙΚΗ Ε.Ε. με το διακριτικό τίτλο «ΥΓΕΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ», που εδρεύει στο 6ο Χλμ Ε.Ο. Καστοριάς- Κοζάνης στην περιοχή του χωριού Αμπελόκηποι έχει συνάψει σύμβαση με την Υπηρεσία και μπορούν να κάνουν χρήση των υπηρεσιών του.

Μετά από πολλές  προσπάθειες της Ένωσης μας η παραπάνω σύμβαση υλοποιήθηκε και έτσι λύνεται ένα χρόνιο πρόβλημα για τις οικογένειες των στρατιωτικών, που υπηρετούν στη Φρουρά Καστοριάς, καθόσον το πλησιέστερο  ιατρικό θεραπευτήριο με τις παραπάνω παρακλινικές παροχές υγείας (Μαγνητικός Τομογράφος) βρίσκεται στην περιοχή της Πτολεμαΐδας.Τονίζεται ότι η παροχή υπηρεσιών από το εν λόγω ιδιωτικό εργαστήριο εμπίπτει στις διατάξεις του  ΠΔ 432/83 « Περί της Υγειονομικής Περιθάλψεως των Στρατιωτικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Μελών των Οικογενειών τους» .

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς ευχαριστεί το εργαστήριο «ΥΓΕΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ» για την αμφίδρομη επικοινωνία και συνεργασία.