Εντυπωσιακή στρατιωτική άσκηση Ελλήνων και Αμερικανών -Τι δήλωσε ο Σερραίος ταγματάρχης Λάζαρος ΡιζόπουλοςΚοινή άσκηση υψηλού συμβολισμού πραγματοποίησαν ελληνικές και αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις, στην Πιερία. Στην άσκηση, συμμετείχαν Αμερικανοί πεζοναύτες και μεγάλος αριθμός επιθετικών ελικοπτέρων.

Περίπου 300 Αμερικανοί στρατιωτικοί, Χειριστές μηχανικοί και προσωπικό υποστήριξης ,αλλά και 24 Ε/Π βρίσκονται πλέον στη βάση της Αεροπορίας Στρατού στο Στεφανοβίκειο σε συνεκπαίδευση με τα Ελληνικά Πληρώματα των Ελληνικών Ελικοπτέρων!

Όπως σημειώνεται, «η Task Force Kronos περιλαμβάνει επιθετικά ελικόπτερα Apache, Black Hawk και μεταφορικά Chinook». Ο χρήστης U.S. EMBASSY ATHENS κοινοποίησε τη δημοσίευση του χρήστη 6-17 Attack Recon Squadron, 4th CAB.

Οι Αμερικανοί θα μείνουν στην Ελλάδα με δυνάμεις της αποκαλούμενης 4ης CAB περίπου τρεις μήνες, αν και οι πληροφορίες μας κάνουν λόγω για αποχώρηση τον Φεβρουάριο του 2019 .Δείτε τι δήλωσε ο επικεφαλής των Ελληνικών δυνάμεων Σερραίος ταγματάρχης Λάζαρος Ριζόπουλος,


epiloges.tv