Εκλογές ΕΑΑΝ - Υπχος εα Ιωαν. Σαμαράς μαζί θα διεκδικήσουμε τα νόμιμα δικαιώματα μας


ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ (ΕΑΑΝ), 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019.

Υποψήφιος Πρόεδρος ΕΑΑΝ - Υποναύαρχος ΠΝ ε.α. Ιωάννης Σαμαράς

Αξιότιμες/οι κυρίες/ριοι, σεβαστά Μέλη της ΕΑΑΝ, αγαπητοί συνάδελφοι, 
Τα Μέλη της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Πολεμικού Ναυτικού και Λιμενικού Σώματος αποτελούν ένα μεγάλο μέρος της σύγχρονης ιστορίας του ΠΝ και του ΛΣ.

Ο διευρυμένος διάλογος είναι αναγκαίος όσο ποτέ. Η συμμετοχή όλων των Μελών της ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ στις εκλογές είναι απαραίτητη προκειμένου να διεκδικήσουμε μια καλύτερη, πιο λειτουργική, πιο ισχυρή ΕΑΑΝ. Για να έχουμε τη δύναμη με κάθε Κυβέρνηση -ανεξαρτήτου χρώματος- να διεκδικούμε με επιμονή και αποτελεσματικότητα τα νόμιμα δικαιώματά μας.  

Ζητώ, λοιπόν, από τους αγαπητούς συναδέλφους αν συμφωνούν με τις Προτάσεις μου, να με ψηφίσουν. Ιδίως επειδή υπάρχουν τόσα πολλά που πρέπει να γίνουν άμεσα για την ΕΑΑΝ, καθώς και δράσεις που έπρεπε να έχουν γίνει χθες! Δεσμεύομαι ότι, σε συνεργασία με τα υπόλοιπα εκλεγμένα Μέλη του ΔΣ, θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις - υπό το πρίσμα της διαφάνειας, μεθοδικότητας και αποτελεσματικότητας- προς το συμφέρον του συνόλου των μελών μας!

Η ψήφος των Μελών της Ένωσης είναι το αντίδοτο, αλλά και η ουσιαστική συμμετοχή τους, το πνεύμα και η αποφασιστικότητά τους. Μαζί έχουμε τη δύναμη να διασφαλίσουμε ότι η ΕΑΑΝ θα έχει ένα λαμπρό μέλλον! 

***Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς, εκ των προτέρων, όσες και όσους αποφάσισαν/αποφασίσουν να με τιμήσουν με την ψήφο τους και την εμπιστοσύνη τους.