Αλλαγή της διοίκησης στη XVΙ Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού και στη XII Μεραρχία Πεζικού


Από τη XVI Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού «∆Ι∆ΥΜΟΤΕΙΧΟΥ» ανακοινώνεται ότι την Πέµπτη 14 Μαρτίου 2019 και ώρα 10:00 θα πραγµατοποιηθεί η τελετή Παράδοσης-Παραλαβής της ∆ιοίκησης της Μεραρχίας στο Στρατόπεδο «ΑΝΘΛΓΟΥ (ΠΖ) ∆ΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΕΤΑΛΩΤΗ» στο ∆ιδυµότειχο.

Σήμερα Τετάρτη 13 Μαρτίου, θα γίνει η τελετή Παράδοσης-Παραλαβής της Διοίκησης της XII Μεραρχίας Πεζικού Αλεξανδρούπολης

Σήμερα στην Αλεξανδρούπολη, η τελετή ξεκινάει στις 12:30 στο Στρατόπεδο Πατσούκα και ο απερχόμενος Διοικητής Υποστράτηγος Δημήτριος Κούκκος, θα παραδώσει στον αντικαταστάτη του, τον Εβρίτη Υποστράτηγο Άγγελο Χουδελούδη.

Το βιογραφικό του Υποστράτηγου Άγγελου Χουδελούδη νέου Διοικητή της XII Μεραρχίας Αλεξανδρούπολης:

Ο Υποστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης, που αναλαμβάνει αύριο και επίσημα την Διοίκηση της ΧΙΙ Μεραρχίας Πεζικού στην Αλεξανδρούπολη, κατάγεται από το χωριό Παλιούρι Διδυμοτείχου, αλλά γεννήθηκε το 1964 στο χωριό Κυανή Διδυμοτείχου.

Μπήκε στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το 1982 και αποφοίτησε το 1986 ως Ανθυπολοχαγός Πεζικού. Έχει παρακολουθήσει όλα τα Σχολεία Εκπαίδευσης Αξιωματικών Πεζικού που προβλέπονται.Είναι απόφοιτος της Ανωτάτης Διακλαδικής Σχολής Πολέμου και της Σχολής Εθνικής Άμυνας.

Διαθέτει Μεταπτυχιακό στη “Διοίκηση και Οργάνωση Επιχειρήσεων”.

Έχει παρακολουθήσει εκπαιδεύσεις σε σχολεία του ΝΑΤΟ, καθώς και σε Νορβηγία, Γερμανία.

Υπηρέτησε ως αξιωματικός μεταξύ άλλων στο Β’ Σώμα Στρατού στη Βέροια, ως Διοικητής του 516 Μ/Κ ΤΠΖ στο Λαγό Διδυμοτείχου και Διευθυντής του Επιτελικού Γραφείου της 1ης Στρατιάς.

Υπήρξε Ακόλουθος Άμυνας της χώρας μας στο Πεκίνο της Κίνας, με αρμοδιότητα επίσης σε Κορέα και Ιαπωνία.

Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών, δύο αγοριών και μιας κόρης.

ΠΗΓΕΣ: evros24.gr - evros-news.gr