ΑΛΛΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ! ΕΔΩ ΚΑΙ 14 ΜΗΝΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ!!!


Στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων, επικοινώνησε με το enoplos.gr και μας απέστειλε το παρακάτω μήνυμα, για δημοσίευση, το οποίο έχει ως θέμα την ΜΗ πληρωμή στο Στρατό Ξηράς, των Νυχτερινών αποζημιώσεων, διαβάστε παρακάτω και δείτε τα συναισθήματα του:

Θλίψη, θυμηδία, οργή και αγανάκτηση αποτελούν τα συναισθήματα ότι στον Στρατό Ξηράς η νυχτερινή αποζημίωση δεν καταβάλλεται εδώ και 14 μήνες, ενώ στην Πολεμική Αεροπορία και το Ναυτικό οι εν λόγω αποζημιώσεις είναι αυτονόητες.

Είναι πραγματικά άξιο απορίας , σε ποιόν άραγε Στρατό υπηρετούν  τα στελέχη του Στρατού Ξηράς! Για το θέμα υπήρξε ερώτηση στη βουλή από τον Τομεάρχη Τουρισμού και βουλευτή Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μάνου Κόνσολα.

Υπενθυμίζουμε ότι η νυχτερινή αποζημίωση αποτελεί ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!

Είναι πολλά τα ερωτήματα και κυρίως οι προβληματισμοί. Απλά θα σταθούμε σε ορισμένα…·         Θα υπάρξει επιτέλους μία στοιχειώδεις συνεννόηση μεταξύ των Αρχηγών των Γενικών Επιτελείων; Δίνεται συνεχώς η εντύπωση ότι δεν μπορούν να πράξουν ούτε καν τα απαραίτητα και τα απολύτως αναγκαία!

·         Υπάρχει επικοινωνία μεταξύ της Στρατιωτικής και Πολιτικής Ηγεσίας για το θέμα αυτό; Εάν ναι ,θα υπάρξει εξεύρεση άμεσης λύσεως;

·         Εάν το μόνο μέλημά τους είναι οι επικείμενες εκλογές, μήπως να το ξανασκεφτούν;

Θα μπορούσαμε βέβαια εάν θέλαμε να συγκεντρώσουμε μία πλειάδα άλλων ερωτημάτων , αλλά στην παρούσα φάση απλά αυτό κρίνεται ανούσιο. Ίσως βέβαια δεν είναι τελείως αργά για να σώσουμε τα όποια προσχήματα και κύρος έχουν απομείνει στο Στράτευμα.

Τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων είναι απογοητευμένα. Καθημερινά παλεύουν κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες χωρίς να τους αναγνωρίζονται πάγια δικαιώματά τους. Πλέον όμως διεκδικούν και απαιτούν! Και ενίοτε κερδίζουν!

      Τι μπορούμε να πούμε κλείνοντας; Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες!


Loading...