Αν. Τσουκαράκης: Έβαλε "Φωτιά" στο διαδίκτυο με την ανάρτηση τουΈβαλε "Φωτιά" χθες, ανήμερα του Πάσχα, στο διαδίκτυο με την ανάρτηση του, ο πιο Δημοφιλής Πρωτεργάτης, του χακί συνδικαλισμού, Συνταγματάρχης Ανέστης Τσουκαράκης.

Αιτία ήταν, οι ευχές που απήθυνε ο ίδιος προσωπικά, για το Άγιο Πάσχα, αλλά και η ονομαστική του Εορτή, έτσι πολλοί φίλοι του ειδικά Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, έγραψαν με την σειρά τους και αυτοί τις ευχές τους, προς το πρόσωπό του.

Ας μην ξεχνάμε, όπως ήδη έχουμε προαναφέρει, ότι ο Κύριος Τσουκαράκης, είναι ο πιο δημοφιλής εκπρόσωπος των Στρατιωτικών μας, οι αγώνες του έχουν αναγνωρισθεί, από την μεγαλύτερη πλειοψηφία των Στελεχών των ΕΔ και τολμάμε να γράψουμε, ότι είμαστε απόλυτα σίγουροι, ότι ακόμη και όσοι είναι αντίθετοι μαζί του, μπορεί να μην το παραδέχονται δημόσια, αλλά κατά βάθος παραδέχονται, όλα αυτά τα σπουδαία, που έχει καταφέρει, στο χακί συνδικαλισμό.Εμείς εδώ, στο enoplos.gr του ευχόμαστε, για την ονομαστική του εορτή, Υγεία γι αυτόν προσωπικά και τους δικούς του ανθρώπους και Δύναμη, να συνεχίσει το δύσκολο έργο της χακί εκπροσώπησης. 

Δείτε την ανάρτηση του: