ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ


ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ
Βουλευτής Ν. Πρεβέζης – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Πρέβεζα 11/04/2019

ΑΝΑΦΟΡΑ
Προς

Τον Υπουργό Εθνικής ΄Αμυνας

κ. Ευάγγελο Αποστολάκη

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Με την παρούσα σας διαβιβάζω το με αρ. πρωτ. 26/20-03-2019 έγγραφο της΄Ενωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου, με θέμα: «Μεταθέσεις Στρατιωτικών που έχουν τέκνα που φοιτούν στο Λύκειο».

Με την ανωτέρω επιστολή ζητούν να μεριμνήσει η Υπηρεσία για τις οικογένειες των στρατιωτικών που τα παιδιά τους φοιτούν στο Λύκειο, με την ακύρωση των μεταθέσεών τους και την παραμονή τους - καθ΄ όλη τη διάρκεια της φοίτησης των παιδιών - σε οιαδήποτε στρατιωτική υπηρεσία, σε απόσταση όχι μεγαλύτερη των 60 χιλιομέτρων από τον τόπο διαμονής τους.Επίσης αιτούνται την οριστική λύση στο πρόβλημα αυτό με σχετική νομοθετική ρύθμιση στον Νόμο 3883/2010.

 Παρακαλώ να μου γνωρίσετε την άποψή σας καθώς επίσης και τυχόν ενέργειές σας για την επίλυση του δίκαιου αιτήματός τους.

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΠΡΕΒΕΖΗΣ Ν.Δ.

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ   ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ   ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ   ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟΗ Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου ευχαριστεί τον κ Βουλευτή διότι με τις συνεχείς ερωτήσεις του στην Βουλή δείχνει το ενδιαφέρον του για τους Στρατιωτικούς και τις οικογενειές τους


Loading...