BREAKING NEWS

[getBreaking results="20" label="recent"]

Γ. Τράγκας: «Ο Θεοδωράκης κατάλαβε ότι γελοιοποιείται – Ο Καμμένος πρέπει να ανατινάξει τους ΑΝΕΛ»
«Όλες οι διάσπαρτες φλούδες του αντιμνημονιακού αγώνα παριστάνουν τους οπλαρχηγούς ενώ είναι εξαερωμένοι στην συνείδηση των πολιτών»

Τα αποτελέσματα των υπολοίπων κομμάτων ανέλυσε ο Γιώργος Τράγκας από την εκπομπή «Εν Αθήναις» και τα Παραπολιτικά 90.1 FM. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην απόφαση του Σταύρου Θεοδωράκη να παραιτηθεί από την προεδρία του Ποταμιού και να μην κατέβει στις εθνικές, συμβουλεύοντας τον Πάνο Καμμένο να πράξει το ίδιο.

Συγκεκριμένα είπε:

«Ο κ. Θεοδωράκης προέβη σε μία λογική πράξη. Κατάλαβε ότι γελοιοποιείται και ότι εξαερώθηκε. Παραιτήθηκε από την προεδρία του Ποταμιού και δεν πρόκειται να κατέβει στις εθνικές εκλογές. Ο ελληνικός λαός τιμώρησε τον κ. Θεοδωράκη για τις Πρέσπες και την τηλεοπτική φλυαρία του. Ο λαός τιμωρεί τους διπρόσωπους, τους ψεύτες και όσους μιλάνε μόνο ευρωπαϊκά και έχουν φίλο τον Σουλτς. Ο σημιτογενής ευρωπαϊκά φλύαρος και άνευ ουσίας Θεοδωράκης επιστρέφει σπίτι του γιατί στην μεγάλη υπόθεση των Πρεσπών ήταν Ιανός. Από την μια δεν στήριζε τον Τσίπρα και την κυβέρνηση και από την άλλη ψήφισε Πρέσπες κάνοντας πολλούς να αναρωτιούνται πόσα πήρε. Ο λαός δεν ξεχνά. Τιμωρεί την ανεπάρκεια, την φλυαρία και την βλακεία. Ο λαός τιμωρεί τους ανεπαρκείς, τους ατάλαντους, τους ημιμαθής, τους φλύαρους και κυρίως αυτούς που λένε πολιτικές βλακείες.Για το ποσοστό του κόμματος του Πάνου Καμμένου είπε: «Ήρθε ο καιρός να καταλάβει και ο κ. Καμμένος ότι πρέπει να εγκαταλείψει τα πράγματα και να ανατινάξει τους ανύπαρκτους ΑΝΕΛ. Οι μισοί απήχθησαν από τον κ. Τσίπρα με εμφανή ανταλλάγματα. Ήρθε ο καιρός να ανατινάξει ο κ. Καμμένος τους ΑΝΕΛ. Δεν έχουν καμία μα καμία πολιτική ύπαρξη. Συναγωνίζονται τον Ψινάκη και αυτό είναι κακό για την υστεροφημία του κ. Καμμένου. Πρέπει να ανατινάξει τους ΑΝΕΛ διότι εξευτελίζεται και εξευτελίζονται μαζί του και οι εναπομείναντες συνεργάτες του. Θέλει εξ ολοκλήρου γκρέμισμα η βιτρίνα. Αν θέλει ο πρώην υπουργός Άμυνας να διατηρήσει την στοιχειώδη αξιοπρέπεια του να διαλύσει τους ΑΝΕΛ. Είναι σαν βιτρίνα ζαχαροπλαστείου που δεν έχει γλυκά. Είναι άδεια. Το αποτέλεσμα που έφεραν είναι εφάμιλλο του Ψινάκη.»

Για τα υπόλοιπα κόμματα ανέφερε: «Το λέω και προς άλλες κατευθύνσεις που αποδεικνύεται ότι είναι μόνο κροτίδες προ των εκλογών και μετά τις εκλογές αποδεικνύονται λεμονόκουπες. Όλες οι διάσπαρτες φλούδες του αντιμνημονιακού αγώνα παριστάνουν τους οπλαρχηγούς ενώ είναι εξαερωμένοι στην συνείδηση των πολιτών. Δεν μπορεί ο καθένας να δουλεύει για το ταμείο του και στο τέλος να μην βοηθάει σε τίποτα τους οικονομικά εξαθλιωμένους Έλληνες. Ο κ. Λαφαζάνης τι εξυπηρετεί με τα ανύπαρκτα ποσοστά που έλαβε; Η κ. Κωνσταντοπούλου κινήθηκε λίγο πιο ψηλά, αλλά μόνη της δεν τραβάει. Ο κ. Καζάκης εξαερώθηκε. Ο κ. Νότης Μαριάς ήθελε να κάνει ψηφοδέλτιο δικό του, μέγα λάθος. Αν ήταν όλοι ενωμένοι θα ήταν όλοι μέσα στη Βουλή, αλλά όλοι θέλουν να είναι οπλαρχηγοί. Από εδώ οι φλούδες της Αριστεράς από εκεί οι λεμονόκουπες της Δεξιάς.»

Τέλος για το ποσοστό του Κυριάκου Βελόπουλου ανέφερε: «Ο κ. Βελόπουλος είναι έξυπνος και τρικαδόρος. Είναι δραστήριος άνθρωπος. Όμως, ο,τι αφορά τα χειρόγραφα του Ναζωραίου είναι εξαπάτηση του καταναλωτικού κοινού. Ο Βελόπουλος έχει ψηφίσει όλα τα μνημόνια μαζί με τον Καρατζαφέρη. Ζήτησε συγγνώμη που ψήφισε τα μνημόνια γιατί τώρα το παίζει αντιμνημονιακός και ρωσόφιλος. Δεν έχει υιοθετήσει το πρόγραμμα του Τράμπ που υποστηρίζουν μερικοί. Λέει θα υψώσει τείχος και θα στείλει όλες τις γυναίκες στο στρατό. Λέει αρλούμπες. Το αποτέλεσμα της ευρωκάλπης δείχνει ότι πήρε ένα κομμάτι από τη Χρυσή Αυγή. Παριστάνει ή είναι ρωσόφιλος. Από εκεί και πέρα ο λαός έχει την τελευταία θέση.»
crashonline.gr