"Βολές" κατά Συνδικαλιστών από Επαγγελματία Οπλίτη (ΕΠ ΟΠ) για τα Μισθολογικά τους


Βολές, από Στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων, Επαγγελματία Οπλίτη, προς τους χακί συνδικαλιστές, με αφορμή, τα μισθολογικά της συγκεκριμένης κατηγορίας. Το enoplos.gr σεβόμενο την δεοντολογία,  απευθύνεται προς τα ΔΣ, των πρωτοβάθμιων και δευτεροβάθμιων σωματείων, τονίζοντας τους, ότι θα δημοσιεύσει, οποιαδήποτε απάντηση μας αποσταλεί, για το θέμα που θίγει το Στέλεχος.

Δείτε την επιστολή:

Καλημέρα σας θα ήθελα παρακαλώ να σας κοινοποιήσω μια μεγάλη μισθολογική αδικία για την οποία δεν ενδιαφέρεται κανείς   που δημιούργησε το νέο μισθολόγιο, παράδειγμα :


ΕΠ.ΟΠ  -  ΕΜΘ  και Ειδικοί φρουροί  με το παλαιό μισθολόγιο λάμβαναν  τον  ΙΔΙΟ ΒΑΣΙΚΟ ΜΙΣΘΟ  (Ανθλγου)  από 17 -19 έτη  υπηρεσίας .

Με το νέο μισθολόγιο Γ΄ Κατηγορία  οι  ΕΠ.ΟΠ  με 17 -19 έτη υπηρεσίας  λαμβάνουν 60 ευρώ λιγότερα στον βασικό μισθό (1.369) !!!  σε σχέση με τους  ΕΜΘ  και  Ειδικούς φρουρούς με 17 -19 έτη υπηρεσίας που λαμβάνουν βασικό μισθό ( 1.429).

 Κατόπιν των παραπάνω θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια την  ΠΟΜΕΝΣ και την  ΠΟΕΣ  που ασχολούνται μόνο με το βαθμολόγιο των  ΕΜΘ και των Εθελοντών του Ν.445/1974  καθώς κατά την κρίση τους δεν υπάρχει κάποια άλλη αδικία σε Υπξκους διαφορετικής προέλευσης (ΕΠ.ΟΠ)!!!

Βέβαια μπορεί να είμαι κακοπροαίρετος... διότι να σκεφτήκανε ότι αυτούς τους 24 μήνες (17 -19 έτη υπηρεσίας)  που έχασα 1,440 ευρώ !!!  λειτούργησαν με το  σκεπτικό ότι θα φορολογηθώ παράπανω και θα υπερβώ τα 20.000 ευρώ ετησίως...