BREAKING NEWS

[getBreaking results="20" label="recent"]

Δρ. ΑΘ. ΔΡΟΥΓΟΣ: Σε ελεύθερη πτώση...Ας σοβαρευτούμε επιτέλους γιατί έρχονται βαριές εξελίξεις


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΝΕΦΕΛΩΔΕΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΟΗΕ , ΟΤΑΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ. ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΟΧΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΕΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ. ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ. ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΛΑΣΣΟΣ ΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ. ΟΥΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ. Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ,ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ. ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ "ΤΑΡΑΞΙΑ" ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΣΤΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ "ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟΑΦΤΙ ΤΟΥΣ". ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΜΑΣ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΓΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ-ΑΣΥΜΜΕΤΡΩΝ ΑΠΕΙΛΩΝ-ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΛΠ.ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙ ΞΥΛΙΝΗ ΜΩΡΟΥΔΙΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΑ ΜΜΕ.

2)ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2020 ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΧΑΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.ΗΔΗ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΗΔΗ ΤΟΥΣ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ 3 ΕΙΣΒΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΡΙΑ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ. ΗΔΗ ΤΟΥΣ ΕΠΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΔΡΑΜΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΜΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ F-35.ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ,ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΕΙΣ  ΠΡΟΣ ΔΙΕΚΠΑΙΡΕΩΣΗ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΩΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΟΥΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΛΟΓΟ.

3)ΟΙΤΟΥΡΚΟΙ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ.ΕΜΕΙΣ ΔΕN ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΕΡΙΕΣ. ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.ΕΧΟΥΝ ΕΠΙ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ  ΣΤΗ ΝΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΑΝΤΑΡΤΩΝ.ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΡΕΙΣ ΕΙΣΒΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΡΙΑ. ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΡ, ΣΟΥΔΑΝ ΚΑΙ ΣΟΜΑΛΙΑ. ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΛΥΒΥΗΣ. ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΡΑΚΙΝΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ. ΠΟΥΛΑΝΕΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΠΛΑ ΣΕ ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΠΑΚΙΣΤΑΝ-ΜΑΛΑΙΣΙΑ-ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ.ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ ΑΚΟΥΓΙΟΥ.ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ "ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ".ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΡΙΕΤΙΑ.Η ΛΩΖΑΝΝΗ ΣΕ ΕΝΑ ΑΙΩΝΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 4 ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.

4)Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ ΘΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΣΕΙ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝΕ. ΕΧΟΥΝ ΕΜΜΟΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ΜΕ ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΣΜΟ. Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ G20  ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΔΙΔΕΙ ΒΑΡΥΤΗΤΑ.ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΔΥΝΑΜΟΙ.ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΑΙΜΙΚΟΙ. ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΙΣΧΝΟΤΑΤΟΙ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΕ ΜΑΡΑΣΜΟ. ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ.ΑΝ ΗΜΟΥΝΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝΑ....ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΑΜΥΝΑΣ ΠΩΣ ΚΟΙΜΟΝΤΑΝ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΟΙ ΝΙΚΟΣ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ  ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ.ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ.

5)ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΕΝΩ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑ-ΜΥΡΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ , ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗ NOVARTIS,  ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ , ΤΟΝ ΠΟΛΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ JΟKER. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ  Η ΑΠΟΛΙΤΗ ΠΑΡΑΚΜΗ.ΕΔΩ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΙΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΛΟΓΟΙ ,ΚΑΙ ΦΡΑΜΠΑΛΙΣΤΕΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ. ΤΟΣΟ ΧΑΟΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

6)Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΑΧΑ "ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΟΥΣ " ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΡΟΥ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΤΥΧΑΝ.ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΡΡΟΗ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΝΕ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ. ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΑ ΘΕΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ ΤΩΝ ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ.

7)ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ-ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ  ΘΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ  ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ  ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΗΡΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ. ΜΕ "ΓΛΥΚΟ-ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΑΚΗΔΕΣ" ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ  ΠΟΛΛΩΝ  ΜΠΟΦΩΡ ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΑΠΕΙΛΗ.ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΚΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ  ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΟΙ "ΦΩΝΑΣΚΟΥΝΤΕΣ ΠΕΡΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ" ΗΡΘΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΧΩΡΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. . ΑΝΑΓΓΕΛΟΥΝ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΝΗΣΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΣΤΟΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ. ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΛΠ..ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚ ΤΟΥ ΝΕΣΤΟΥ.ΑΡΧΙΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΝΕΑΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ. ΠΡΟΧΕΙΡΟΛΟΓΟΙ. ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΝΕ  ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕΧΡΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΚΕΝΤΡΑ, ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΥΠΕΓΡΑΦΑ ΚΙΟΛΑΣ.

8)Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ  ΟΤΙ ΕΜΠΛΕΚΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΥΠΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.Η ΑΝΑΛΗΨΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΦΕΘΑ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ ΣΤΕΦΑΝΗ,ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΙΑ, ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΗ ΥΠΕΚΦΥΓΗ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ,ΕΝΩ ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΩΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ.....ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ. Ο ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ ΠΕΡΘΩΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ .ΗΤΑΝ ΛΟΓΙΚΟ.ΠΟΥ ΠΑΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΟΥ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ,ΟΤΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΕΙΝΑΙ  Η "ΓΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΣΟΙΛΟΥ".ΔΕΝ ΡΩΤΟΥΣΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ  ΕΡΝΤΟΓΑΝΙΚΟ ΤΖΙΜΑΝΟΠΑΙΔΟ, ΤΙ ΡΟΛΟ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ;Ο ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΕΙΧΕ  ΜΑΘΕΙ ΩΣΑ/ΓΕΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ Τ ΤΟΥΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ-ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΙΣ .ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΕ.....

9)ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ -ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ-ΕΧΟΥΝΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ  ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ-ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.ΕΙΝΑΙ  ΓΙΑ ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ,ΜΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ( ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ).ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΛΛΗΣ ΜΟΡΦΗΣ.ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΓΡΑΨΑΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΕ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΧΥΡΩΜΑΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΜΕΤΑΞΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑΣΥΝΟΡΑ, ΣΕ ΔΥΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΚΟΡΕΑ ΚΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΤΕΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ "ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΕΣ" ΞΕΧΑΣΜΕΝΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΣΑΧΑΡΙΟ ΑΦΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΑ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ; ΘΕΛΕΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ. Ή ΕΙΝΑΙ  ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ.ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΗΡΩΙΚΩΣ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΑΣ  ΣΤΑ ΥΨΩΜΑΤΑ ΚΙΛΚΙΣ-ΛΑΧΑΝΑ, ΣΤΟ 731 , ΣΤΟ ΡΟΥΠΕΛ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΛΚΑΓΙΑ, ΣΤΟ ΣΚΡΑ ΝΤΙ ΛΕΓΚΕΝ ΚΑΙ ΡΑΒΙΝΕ, ΣΤΟ ΜΠΙΖΑΝΙ ΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ-ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ;ΠΟΙΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΕ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΕΩΝ; ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ.ΛΥΠΑΜΑΙ.

10)ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ, ΓΙΑΤΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ. ΣΤΑ ΚΥΣΕΑ ΚΑ ΝΙΚΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ ΣΤΕΦΑΝΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΧΙ, ΣΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΝΩΣΤΗ ΑΝΤΙ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΥΕΡΝΗΣΗΣ.ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΒΑΖΟΥΝ  ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ "ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ".. ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΘΩΣΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ.ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΙΚΡΑ.....ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗ.