Παύει τις παροχές η Τράπεζα Πειραιώς στο προσωπικό ΕΔ - Δείτε τι ισχύει

Παύει τις παροχές η Τράπεζα Πειραιώς στο προσωπικό ΕΔ - Δείτε τι ισχύει


Η σύμβαση που είχε υπογράψει το ΥΠΕΘΑ με την Τράπεζα Πειραιώς (βλ. εδώ:  http://www.mod.mil.gr/anakoinoseis-typoy/symbasi-synergasias-toy-ypoyrgeioy-ethnikis-amynas-me-tin-trapeza-peiraios) και η οποία παρατάθηκε έως την 30/01/2020, σύμφωνα με νεότερες (αποκλειστικές) πληροφορίες επισημαίνονται τα εξής:

Παύει η παροχή προνομιακής τιμολόγησης προς τους δικαιούχους προσφοράς ΥΠΕΘΑ με ισχύ από 3/2/2020.

Ειδικότερα, ισχύουν τα εξής:

Για τα Καταθετικά Προϊόντα

• Λογαριασμοί Μισθοδοσίας/Σύνταξης. Οι λογαριασμοί που έφεραν τα προνομιακά επιτόκια που προέβλεπε η συνεργασία με το ΥΠΕΘΑ, αποκτούν πλέον την τιμολόγηση που ισχύει για δημόσιους υπαλλήλους και συνταξιούχους [σήμερα 0,45% για ποσά έως €1.000 και 0,01% για μεγαλύτερα ποσά].

• Προθεσμιακές Καταθέσεις: Παύει η διάθεση των προθεσμιακών καταθέσεων «Ενόπλων Δυνάμεων» και «Ενόπλων Δυνάμεων Κάθε Μήνα». Οι αιτήσεις που καταχωρήθηκαν μέχρι και τις 03/02/2020 διατηρούν τα χαρακτηριστικά τους [προνομιακό επιτόκιο & ετήσια διάρκεια] μέχρι τη λήξη τους.

Για τα Χορηγητικά Προϊόντα

• Για τις νέες αιτήσεις στεγαστικών και καταναλωτικών δανείων θα ισχύουν επιτόκια και έξοδα σύμφωνα με το εκάστοτε τιμολόγιο της τράπεζας.

• Για τις αιτήσεις στεγαστικών δανείων που έχουν ήδη υποβληθεί προ της 3/2/2020, αυτές θα διατηρήσουν τους όρους τους εφόσον λάβουν οριστική έγκριση έως τις 31/3/2020.

• Οι υφιστάμενες χορηγήσεις θα διατηρήσουν την προνομιακή τιμολόγηση μέχρι την αποπληρωμή τους.

Για τις πιστωτικές κάρτες Mastercard των Ενόπλων Δυνάμεων

• Παύει η διάθεση νέων καρτών Mastercard των Ενόπλων Δυνάμεων.

• Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση για τα προνόμια των καρτών Mastercard των Ενόπλων Δυνάμεων σε κυκλοφορία.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι καταργείται η ειδική τηλεφωνική γραμμή για τους πελάτες ΥΠΕΘΑ (210 3898999).

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας με την Τράπεζα είναι πλέον για όλους τα εξής: 182838 ή 2103288000

Για οποιαδήποτε νεότερη πληροφορία προκύψει, θα ακολουθήσει ειδική ανάρτηση για το θέμα αυτό, καθώς απασχολεί πολλά στελέχη των ΕΔ. Αναμένεται και η επίσημη απάντηση από το ΥΠΕΘΑ.