Το διάστημα 6 με 10 Φεβ 2020 ο κ. Αριστομένης Αθ. Κράγκαρης, Αντιπρόεδρος της ΕΑΑΣ και Υποψήφιος Αντιπρόεδρος στις εκλογές της 23ης Φεβ 2020 βρέθηκε στην ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΝΑ ΚΡΗΤΗ επισκεπτόμενος τα Παραρτήματα της Ε.Α.Α.Σ στα Χανιά, στο Ρέθυμνο και στο Ηράκλειο. 

Έτυχε θερμής υποδοχής από τους συναδέλφους οι οποίοι προσδοκούν την επίσκεψη εκλεγμένων αντιπροσώπων της Ε.Α.Α.Σ στο νησί τους. Παρευρέθηκε σε εκδηλώσεις κοπής Βασιλόπιτας, βράβευσης αριστούχων μαθητών και στις ετήσιες χοροεσπερίδες των Παραρτημάτων Χανίων και του Ηρακλείου αντίστοιχα. Συζήτησε με τους συναδέλφους διάφορα θέματα που απασχολούν τους αποστράτους και έγινε αποδέκτης σημαντικών προτάσεων – παρατηρήσεων.

Αναφερόμενος στις εκλογές παρότρυνε τους συναδέλφους να κινητοποιήσουν όλους τους συναδέλφους να πάνε να ψηφίσουν. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι είναι πολύ σημαντικό νικητής στις εκλογές της 23ης Φεβ 2020 να αναδειχθεί η ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, γιατί η δύναμη της ΕΑΑΣ είναι η φωνή των μελών της!!!Τέλος παρουσίασε την υποψηφιότητα του και ενημέρωσε τους συνάδελφους ότι οι θέσεις του ταυτίζονται με τις θέσεις του υποψηφίου Προέδρου κ. Σταύρου Κουτρή, τυγχάνοντας της ευρείας αποδοχής και της στήριξης των συναδέλφων στην μεγαλόνησο.