Βραβεύτηκαν μέλη του ΔΣ της ΠΟΜΕΝΣ - Απέτρεψαν συνάνθρωπο μας να αυτοκτονήσει


Κατά την διάρκεια του γενικού συμβουλίου της ΠΟΜΕΝΣ το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στην Αθήνα, έγινε βράβευση μελών του ΔΣ ΠΟΜΕΝΣ και μέλους της αεροπορικής ακαδημίας, επειδή  απέτρεψαν συνάνθρωπό μας να αυτοκτονήσει.

Συγκεκριμένα την Δευτέρα 30/9/2019 και ώρα 10:00, κλήθηκαν για βοήθεια από τον εκπρόσωπο της αεροπορικής ακαδημίας, να τον βοηθήσουν να σωθεί συνάνθρωπος μας, η οποία ήταν έτοιμη να αυτοκτονήσει πηδώντας από το 8ο όροφο στον ακάλυπτο, άμεσα και αποτελεσματικά τα μέλη του ΔΣ της ΠΟΜΕΝΣ, που βρισκόντουσαν εκείνη την ώρα στα γραφεία της ομοσπονδίας μετέβησαν πλησίον της, ξεκίνησαν συνομιλία μαζί της ηρεμώντας την και ανεβάζοντας της την ψυχολογία, ενώ συγχρόνως κάλεσαν την αστυνομία να αναλάβει το συμβάν.

Η ψύχραιμη ενέργεια των Στελεχών, είχε θετικό αποτέλεσμα και απετράπη το μοιραίο για την νεαρή γυναίκα. Στο παρακάτω βίντεο, βλέπουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το συμβάν και την βράβευση των τεσσάρων από τον Πρόεδρο της ΠΟΜΕΝΣ και πολιτικούς που παρίστατο στο γενικό συμβούλιο.