Συριακές δυνάμεις & Ρώσοι ''σφυροκοπούν'' τους Τούρκους: Tέσσερις στρατιώτες των ΤΕΔ νεκροί!


Νέα εισβολή πραγματοποίησε η Τουρκία στο έδαφος της Συρίας, ξεκινώντας νέο στάδιο εκκαθαρίσεων στην περιοχή κοντά στα σύνορά της, με στόχο να επεκτείνει την ουδέτερη ζώνη σε μεγαλύτερη απόσταση και να ελέγξει τα ζωτικά περάσματα προς τα εδάφη της.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής Ιντλίμπ, οι Τούρκοι εισέβαλαν στο έδαφος της Συρίας με τουλάχιστον 200 μονάδες από τανκς, ελικόπτερα και αεροσκάφη.

Αυτή τη φορά, ωστόσο, σύμφωνα με την εικόνα που λαμβάνουμε από περιγραφές και ομολογίες, αλλά και βίντεο που έχουν ανεβάσει στο διαδίκτυο κάτοικοι της περιοχής, ο συριακός στρατός αντέδρασε με καταιγισμό από πυραύλους εναντίον των θέσεων που είχαν καταλάβει οι Τούρκοι στρατιώτες. 

Mάλιστα μέχρι στιγμής, 4 Τούρκοι έχουν σκοτωθεί. Οι ίδιες πηγές περιπλέκουν την κατάσταση, καθώς κάνουν λόγο για υποστήριξη ρωσικών δυνάμεων στην αντεπίθεση του συριακού στρατού.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι μαζί με τον τουρκικό στρατό, στο χωριό Tarnaba, ήταν και αρκετά μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης Αλ Κάιντα, πολλοί εκ των οποίων έπεσαν νεκροί από τον βομβαρδισμό του συριακού στρατού. Σύμφωνα με πληροφορίες από την τουρκική πλευρά, η ομάδα διάσωσης που έσπευσε στο χωριό Tarnaba, εντόπισε τουλάχιστον δύο Τούρκους στρατιώτες νεκρούς και πολλούς τραυματίες, ορισμένοι σε κρίσιμη κατάσταση.

Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το πεδίο των συγκρούσεων μεταξύ του συριακού και του τουρκικού στρατού έχει μεταφερθεί στην πόλη Σαρακίμπ, κοντά στην Ιντλίμπ.ΠΗΓΗ