Τρομακτικό τροχαίο: Τινάχτηκε στον αέρα ο 24χρονος ανθιποπλοίαρχος



Ακόμα ένα τροχαίο στην Κρήτη, που καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας. Το βίντεο ντοκουμέντο δείχνει όλα όσα έγιναν στη Χερσόνησο…

Το βίντεο ντοκουμέντο με τη στιγμή που το ασημί ΙΧ πέφτει με ταχύτητα πάνω στον άτυχο μοτοσυκλετιστή σοκάρει. Ο 24χρονος ανθιποπλοίαρχος του Εμπορικού Ναυτικού από τη μία στιγμή στην άλλη εκσφενδονίζεται στον αέρα και μετά στην άσφαλτο, μπροστά στα μάτια του φίλου του που τον ακολουθούσε με άλλη μοτοσυκλέτα.

Όπως φαίνεται και από το βίντεο, οι νεαροί μοτοσυκλετιστές κινούνται κανονικά στη δεξιά λωρίδα, φορώντας και προστατευτικά κράνη. Βρίσκονται ξαφνικά “αντιμέτωποι” με το ασημί ΙΧ που μπαίνει με μεγάλη ταχύτητα στο αντίθετο ρεύμα και θερίζει κυριολεκτικά τον 24χρονο και τη μοτοσυκλέτα του.

Ο φίλος του γλυτώνει από θαύμα και είναι εκείνος που σπεύδει δίπλα του για να τον βοηθήσει. Το ασημί ΙΧ που οδηγούσε ένας Βούλγαρος συνεχίζει την τρελή πορεία του και πέφτει πάνω σε μαντρότοιχο.

Το τροχαίο ατύχημα που κόστισε τον σοβαρό τραυματισμό του 24χρονου ανθυποπλοίαρχου, σημειώθηκε στο Σαραντάρη Χερσονήσου, εκεί που οι στενοί δρόμοι δεν προσφέρονται για υψηλές ταχύτητες, όπως αυτές που συνετέλεσαν στο τροχαίο το οποίο σημειώθηκε τα προηγούμενα 24ωρα.

Δείτε στο επόμενο βίντεο την παράσυρση οδηγού μηχανής στην Χερσόνησο της Κρήτης…


ΠΗΓΗ