Τους... έτσουξε πολύ ! – Καθημερινές οι αναφορές στα τουρκικά ΜΜΕ για τον Α/ΓΕΕΘΑ


Για άλλη μία μέρα οι Τούρκοι ασχολούνται με τον Α/ΓΕΕΘΑ Φλώρο.

Οι συνεχόμενες αναφορές του έχουν ανησυχήσει τα ''γειτονικά'' ΜΜΕ καθώς βλέπουν πως η χώρας μας είναι έτοιμη για όλα και πως δεν είναι εύκολο να τα βάλεις μαζί της. 

Τη στιγμή που η Τουρκία απειλεί σε ξηρά, αέρα και θάλασσα, επιχειρεί να διασπάσει την ελληνική κυριαρχία και απειλεί ακόμα και την Κύπρο με στρατιωτικά μέσα, η απάντηση από την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων σίγουρα προκαλεί αμφιβολίες στα τουρκικά επιτελεία για τα ανθελληνικά σχέδια. 

''Με το ένστικτο της εθνικής μας επιβίωσης κανένας δεν θα παίξει”!
Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, μετέφερε αυτό το μήνυμα αποφασιστικότητας σ΄ όλες τις “στοχευμένες” επισκέψεις που έκανε τις τελευταίες ημέρες σε κρίσιμους σχηματισμούς και μονάδες.
Στην ΑΣΔΕΝ, στους αλεξιπτωτιστές με τους οποίους έκανε άλμα και ο ίδιος και στον Στόλο.

“Ατσαλώστε την ψυχή σας και την καρδιά σας, κλείστε μέσα σας την Ελλάδα και να είστε σίγουροι ότι κανείς δεν μπορεί να μας αγγίξει χωρίς βαρύτατο κόστος…Είναι τώρα η σειρά μας, η βάρδια μας στις πολεμίστρες, στις πολεμίστρες της ξηράς, της θάλασσας και του αέρα”.

''Είμαστε απόγονοι ευκλεών και γενναίων πολεμιστών. 
Η λαμπρή μας ηρωική παράδοση, θα πρέπει να συνεχιστεί.

Ιδιαίτερα αυτήν την εποχή, που τα σύννεφα στη γειτονιά μας ολοένα πυκνώνουν και η γεωπολιτική σκακιέρα έχει πάρει φωτιά, πορευόμαστε με ακαταγώνιστη βούληση, εμπνεόμενοι από το παράδειγμά τους και την ύστατη θυσία των ηρώων μας, έτοιμοι να συντρίψουμε οποιονδήποτε επιβουλέα που θα κάνει το μοιραίο λάθος να μας υποτιμήσει.'' 

Ένα είναι σίγουρο, κανείς δεν τα βάζει με την Ελλάδα.