ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΩΝ ΕΙΔΩΝ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ

ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΩΝ ΕΙΔΩΝ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ


ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΩΝ ΕΙΔΩΝ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ-ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ

ΘΕΜΑ : Προβλεπόμενη χορήγηση Υπηρεσιακών ειδών ιματισμού σε Στρατιωτικούς


               H ‘Ένωση μας έχει γίνει δέκτης αναφορών πολλών συναδέλφων που μας ζητούν να επανέλθουμε στο θεμα της προβλεπόμενης χορήγησης ειδών ιματισμού από την Υπηρεσία.

              Συγκεκριμένα ενώ η Δγές προβλέπουν ετήσια χορήγηση ειδών ιματισμού, στολών αλλά και υποδημάτων, αυτή η προβλεπόμενη χορήγηση  δεν έχει γίνει εδώ και τουλάχιστον 5 έτη. Η Ένωσή μας καθώς και άλλα σωματεία  είχε αναδείξει το θέμα και στο παρελθόν , αλλά δυστυχώς η απάντηση που δίνεται από το ΥΠΕΘΑ δεν μας ικανοποιεί, εφόσον αναγράφει ότι η καθυστέρηση οφείλεται σε καθυστερήσεις σε διαγωνισμούς,  ενώ τις ίδιες χρονικές περιόδους δίνεται κανονικά και προχωρούν οι διαγωνισμοί των ίδιων ειδών ιματισμού που δίνονται σε οπλίτες θητείας.            

                Η Ένωση ζητά την εισήγησή σας προς την Ιεραρχία και την άμεση αποδέσμευση κονδυλίων από αυτή για την πλήρη και οριστική λύση στο σοβαρό αυτό πρόβλημα  που δημιουργεί και οικονομικά προβλήματα στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που καλούνται τα τελευταία χρόνια να δώσουν εκατοντάδες ευρώ  για ιματισμό που σύμφωνα με τις Δγες έπρεπε να χορηγεί η Υπηρεσία  .