Αλληλοσκοτώνονται οι μισθοφόροι του Ερντογάν στη Συρία - Ο απίστευτος λόγος


Η τακτική του Ερντογάν να προσλαμβάνει μισθοφόρους και να εξοπλίζει τρομοκρατικές οργανώσεις για να πετύχει τον σκοπό του είναι γνωστή. Δοκιμάστηκε στη Συρία, πέτυχε, και τώρα την εφαρμόζει στην Αφρική.

Τι συμβαίνει όμως όταν σταματάει η «επιχορήγηση»;

Ομάδες στη Συρία που υποστηρίζονταν από τον τουρκικό στρατό συγκρούστηκαν για ακόμη μια φορά σε βορειοανατολικές περιοχές της χώρας.

Ο λόγος ήταν οι διανομή των κλοπιμαίων του πολέμου. Σύμφωνα με αναφορές από τη βορειοανατολική Συρία, οι, υποστηριζόμενοι από τον τουρκικό στρατό, μαχητές ενεπλάκησαν σε αιματηρές συγκρούσεις στην περιοχή Abu Rasin του Al-Hasakah, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα πολλά θύματα εκατέρωθεν.

Μια πηγή από το πεδίο ανέφερε στο Αραβικό Ειδησεογραφικό Πρακτορείο της Συρίας ότι «ξέσπασαν μάχες μεταξύ τρομοκρατικών ομάδων που συνδέονται με την Τουρκία στην Εξοχή του Αμπού Ράσιν, στο πλαίσιο κατάσχεσης γεωργικών εκτάσεων και της ανακατανομής των καλλιεργειών και των αγαθών που βρέθηκαν στις αποθήκες μετά τον εκτοπισμό των ιδιοκτητών από την περιοχή».

Ο συνολικός αριθμός των θυμάτων μεταξύ των ομάδων είναι άγνωστος. Στο παρελθόν υπάρχουν αρκετές αναφορές για παρόμοια περιστατικά.