Λοχαγός Δημήτριος Κοντούρης παράδειγμα προς μίμηση στη χακί εκπροσώπηση


Μεγάλη εντύπωση μας έχει κάνει εδώ στο enoplos.gr, η συνδικαλιστική μαχητικότητα που δείχνει ο Λοχαγός Δημήτριος Κοντούρης, για να λυθούν τα προβλήματα που έχουν προκύψει και αφορούν τους απόφοιτους ΑΣΣΥ, σε Στρατό Ξηράς, Πολεμικό Ναυτικό και Πολεμική Αεροπορία.

Ο κ. Κοντούρης αν και στην παρούσα φάση, είναι μόνο απλό μέλος του ΔΣ της ΕΣΠΕ Βόλου, οι ενέργειες του θα πρέπει να ληφθούν, από χακί συνδικαλιστές με μεγαλόσχημους τίτλους, ως παράδειγμα προς μίμηση.

Επίσης ένα άλλο πολύ σημαντικό που είδαμε εμείς στον κ. Κοντούρη, είναι ότι μαζί με μερικούς άλλους συνδικαλιστές, είναι υπέρμαχοι της ενότητας, υποστηρίζοντας ότι δεν χρειάζεται να υπάρχουν διαμάχες στη χακί εκπροσώπηση, γεγονός που θα φέρει πραγματικές λύσεις στα μείζονα προβλήματα των στρατιωτικών, όταν παραμερίζεται το ΕΓΩ και αγκαλιάζεται μόνο το ΕΜΕΙΣ.

Η φωτογραφία που παραθέτουμε παρακάτω, αποδεικνύει όλα όσα αναφέρουμε ανωτέρω, είναι από την πρόσφατη συνάντηση που είχε ο κ. Κοντούρης και ο κ. Πιπικάκης, συνοδεύοντας την Βουλευτή Ζέτα Μακρή, στο γραφείο του ΥΠΕΘΑ κ Νίκου Παναγιωτόπουλου, οι οποίοι υποστήριξαν με επιχειρήματα και έγγραφα τα δίκαια αιτήματα τους για τους απόφοιτους ΑΣΣΥ.