Στρατηγός Νικ. Μανωλάκος: Προχωράμε μπροστά με σχέδιο, οργάνωση και όραμα, για ένα καλύτερο αύριο


Ο Βουλευτής Α΄ Πειραιώς και Νήσων Νικόλαος Μανωλάκος, κατά τη διάρκεια της παρέμβασης του στο νομοσχέδιο για τη «συνεισφορά Δημοσίου στην αποπληρωμή δανείων πληγέντων δανειοληπτών λόγω των δυσμενών συνεπειών της νόσου COVID-19», έδωσε συγχαρητήρια στην Κυβέρνηση που παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, αποκατέστησε μια αδικία 50 ετών, αναγνωρίζοντας τους αγώνες όσων υπηρέτησαν  στη Ζώνη Πρόσω στην Κύπρο, παρέχοντας τους  ισόβια τιμητική σύνταξη.

O Αντιστράτηγος ε.α. και Επίτιμος Διοικητής ΑΣΔΕΝ, τόνισε ότι η Κυβέρνηση με συνέπεια και αποφασιστικότητα συνεχίζει το μεταρρυθμιστικό της έργο:
«Με το νομοσχέδιο αυτό, επεμβαίνουμε, εκεί όπου έχουμε εντοπίσει προβλήματα ή ανάγκες που απαιτούν  ρύθμιση και θέτουμε το πλαίσιο.

Ο Βουλευτής Α΄ Πειραιώς και Νήσων, Νίκος Μανωλάκος, επεσήμανε την καινοτομία αυτού του νομοσχεδίου, που εισάγει τη συνεισφορά του Δημοσίου για την αποπληρωμή δανείων των πληγέντων δανειοληπτών λόγω κορωνοϊού., στηρίζοντας τόσο όσους δεν δύνανται να εξυπηρετούν τα δάνεια τους αλλά, και επιβραβεύοντας όσους είναι συνεπείς.

Κλείνοντας, απάντησε στην Αντιπολίτευση που μιλά για δήθεν ανεπαρκή μέτρα κατά της πανδημίας, ότι είναι νωπές οι μνήμες των πεπραγμένων  της κυβέρνησης τους και πως η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα προχωρήσει μπροστά με σχέδιο, οργάνωση και  όραμα, για ένα καλύτερο αύριο.