ΜΤΣ: Ανακοίνωση Καταβολής ΒΟΕΑ μηνών Αυγούστου - Σεπτεμβρίου Έτους 2020



Το Μετοχικό Ταμείο Στρατού ανακοινώνει την χορήγηση του ΒΟΕΑ για τους μήνες AYΓOYΣTO– ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ του έτους 2020, στα δικαιούμενα τέκνα των μετόχων και μερισματούχων του, με αμετάβλητη τιμή μεριδίου.

Οι πληρωμές θα πραγματοποιηθούν κατά απόλυτη σειρά με βάση το μήνα υποβολής και τον αριθμό πρωτοκόλλου της σχετικής αίτησης, στους ατομικούς λογαριασμούς εκάστου.

Για τα τέκνα που υπέβαλαν αίτηση κατά τους μήνες Αύγουστο - Σεπτέμβριο του έτους 2020, θα πρέπει να προσκομίσουν ή να αποστείλουν προς το ΜΤΣ, Φορολογική Ενημερότητα στο όνομά τους και με την ένδειξη: «Για είσπραξη χρημάτων από φορείς του Δημοσίου πλην Κεντρικής Διοίκησης», το αργότερο μέχρι 11-12-2020και να έχει ισχύ, τουλάχιστον μέχρι 31-12-2020.

Σημειώνεται ότι, η εν λόγω Φορολογική Ενημερότητα θα πρέπει να εκδοθεί από την 25η Νοεμβρίου 2020 και εντεύθενκαι να ισχύει τουλάχιστον για ένα (1) μήνα.

Σας γνωρίζουμε ότι η παραλαβή ή μη των φορολογικών ενημεροτήτων μέσω ταχυαποστολής (courier) πιστοποιείται από τις αρμόδιες εταιρείες ταχυαποστολών.

Τρόποι αποστολής της φορολογικής ενημερότητας: ταχυαποστολή (courier) ή FAX: 2103233375 ή μέσω e-mail: voithimata@army.gr

Αποστολή Στοιχείων στη Διεύθυνση:
Μετοχικό Ταμείο Στρατού
Κολοκοτρώνη 13
Τ.Κ. 10562 - Αθήνα
Με την ένδειξη Φορολογική Ενημερότητα για ΒΟΕΑ.