Αλλοδαποί επιχειρούν να εισβάλλουν στον Έβρο υπό την καθοδήγηση του τουρκικού Στρατού-Βίντεο



Συνεχίζονται κανονικά οι εισβολές λαθραίων μεταναστών από τον Έβρο, σύμφωνα και με όσα δείχνουν βίντεο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Τα βίντεο  που δείχνει το Evros-news.gr  και προέρχονται από τις θερμικές κάμερες τις οποίες χρησιμοποιούν η Ελληνική Αστυνομία και οι ένοπλες δυνάμεις στον Έβρο, δείχνουν πως οι Τούρκοι στρατιώτες και αστυνομικοί διευκολύνουν τους λαθραίους μετανάστες να περάσουν στην Ελλάδα μέσω του ποταμού Έβρου. 

Τα βίντεο είναι από τις πρώτες πρωινές ώρες της 29ης Οκτωβρίου, στην ευρύτερη περιοχή του Σουφλίου.

Στο πρώτο φαίνονται οι λαθραίοι μετανάστες να περπατούν στην τουρκική πλευρά και να συναντούν τους Τούρκους στρατιώτες ή αστυνομικούς.

Στο δεύτερο φαίνεται ξεκάθαρα το τουρκικό όχημα στο οποίο επιβιβάζουν τους άγνωστης εθνικότητας αλλοδαπούς, προκειμένου να τους μεταφέρουν στις όχθες του ποταμού Έβρου, από την τουρκική πλευρά φυσικά.

Στο τρίτο και μεγαλύτερης διάρκειας βίντεο, οι αλλοδαποί έχουν μεταφερθεί στον ποταμό Έβρο και καθοδηγούνται από τους Τούρκους στρατιωτικούς ή αστυνομικούς, σε ποιο σημείο θα μπορέσουν να περάσουν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τους Έλληνες Συνοριοφύλακες ή στρατιώτες, στο ελληνικό έδαφος.

Όμως οι θερμικές κάμερες και τα υπόλοιπα μέσα παρακολούθησης που έχουν στην διάθεση τους Συνοριακοί Φύλακες και ένοπλες δυνάμεις, τους επιτρέπουν να εντοπίζουν αυτές τις κινήσεις ακόμα και σε μεγάλη απόσταση μέσα στην Τουρκία.


Το τι όμως γίνεται στη συνέχεια είναι άγνωστο, όπως άγνωστο είναι τι έγινε και με τους συγκεκριμένους. Τους επιτηρούν απλά την ώρα που εισβάλλουν στην Ελλάδα, ή τους απαγορεύουν την είσοδο στο ελληνικό έδαφος;

Αυτό είναι ένα ερώτημα που μένει να απαντηθεί.

Πάντως λαθραίοι μετανάστες εξακολουθούν να εισβάλλουν στο ελληνικό έδαφος και αυτό αποδεικνύεται από τις σχετικές ανακοινώσεις της ΕΛΑΣ.

Όπως έγινε γνωστό σήμερα  οι αστυνομικές δυνάμεις του τμήματος Ασπροβάλτας. προχώρησαν στην σύλληψη ενός… 17χρονου για παράνομη μεταφορά εννέα αλλοδαπών (εκ των οποίων δύο… «ανήλικα»), οι οποίοι (σ.σ. και για να ευθυμήσουμε λίγο) στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων!

Ποιος θέλει άραγε «ταξιδιωτικά έγγραφα όταν εισβάλλει σε μια άλλη χώρα.

Συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί στην παλαιά Εθνική Οδό Καβάλας - Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί εντόπισαν αυτοκίνητο με οδηγό τον συλληφθέντα, ο οποίος δε συμμορφώθηκε σε σήμα στάθμευσης και ανέπτυξε ταχύτητα. Στη συνέχεια, στη διασταύρωση Ασπροβάλτας - Βρασνών το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο συλληφθέντας εξετράπη της πορείας του και ακινητοποιήθηκε, χωρίς να προκύψει τραυματισμός.

Σε βάρος του 17χρονου σχηματίστηκε δικογραφία από το τμήμα διαχείρισης μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου για παράνομη μεταφορά - προώθηση μεταναστών, παράνομη είσοδο στην χώρα, απείθεια, επικίνδυνη οδήγηση, ενώ διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Οι υπόλοιποι απλώς θα αιτηθούν ασύλου και επειδή δεν γίνονται απελάσεις απλώς θα εγκατασταθούν μόνιμα στη χώρα, αφού τους απαγορεύσουν την έξοδο από την Ελλάδα γιατί αυτό θα είναι παράνομο!

Τόση είναι η παράνοια που κυριαρχεί. Οι αλλοδαποί αυτοί απλώς μπήκαν από τον Έβρο.