« Ελληνο – Τουρκική κρίση με κατασκόπους: Κρατούνται δυο άτομα».



Μ’ αυτά και με τ’ άλλα, η Τουρκία έχει αποθρασυνθεί εντελώς. 


Έφτασε στο σημείο να θεωρεί αναφαίρετο δικαίωμά της, να κυκλοφορούν ελεύθερα οι πράκτορές της στην Ελληνική επικράτεια και να κατασκοπεύουν τις ένοπλες δυνάμεις μας, χωρίς να συλλαμβάνονται. 
Δώσε θάρρος στο χωριάτη, να σ’ ανέβει στο κρεβάτι, λέει ο θυμόσοφος λαός. 

Έτσι και οι Τούρκοι. 
Είδαν ότι όλα τους πάνε πρίμα και δεν τους ενοχλεί κανείς, με την Ευρώπη να της κλείνει το μάτι σε όλες της τις παρανομίες και την Ελλάδα, ανίκανη να αντιδράσει, οπότε είπαν να διαμαρτυρηθούν ακόμη και γιατί συνέλαβαν οι Ελληνικές αρχές, δυο πράκτορες ελληνικής καταγωγής, που δρούσαν σε βάρος της χώρας μας, για λογαριασμό της Τουρκίας. 

Η Κεμαλική εφημερίδα Sozcu, στην ηλεκτρονική της έκδοση δημοσιεύει στο πρωτοσέλιδό της, 
"Türkiye-Yunanistan arasında casus krizi: İki kişi gözaltına alındi", που σημαίνει: « Ελληνο – Τουρκική κρίση με κατασκόπους: Κρατούνται δυο άτομα». 

Στο άρθρο της η σκληροπυρηνική εφημερίδα,  του Κεμαλικού και Ερντογανικού δόγματος της «Γαλάζιας Πατρίδας» , αναφέρει ότι, μετά τη σύνοδο κορυφής, πάνω που ηρέμησε η γραμμή Ελλάδας – Τουρκίας, ξέσπασε νέα ένταση. 

Η Τουρκική εφημερίδα Sozcu, επικαλούμενη την ηλεκτρονική έκδοση της Ισραηλινής εφημερίδας Yedioth και το Γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων, αναφέρει ότι, συνελήφθησαν δυο Έλληνες υπήκοοι με την κατηγορία της κατασκοπίας υπέρ της Τουρκίας. 

Μάλιστα στον τίτλο της η εφημερίδα, υπογραμμίζει ότι ταρακουνήθηκε η παγκόσμια κοινή γνώμη το Σάββατο το βράδυ, με το άκουσμα της είδησης για τη δράση Τούρκων κατασκόπων στην Ελλάδα, που δρούσαν για λογαριασμό της Τουρκίας. 

Λες και ήταν κάτι πρωτόγνωρο και θίγει την Τουρκία, η οποία ποτέ δεν ακολούθησε τέτοιες τακτικές, γι’ αυτό και σοκαρίστηκε η παγκόσμια κοινή γνώμη στο άκουσμα Τουρκικής κατασκοπίας στην Ελλάδα. Αυτό είναι που λένε, «καλύτερα να σου βγει το μάτι, παρά το όνομα».

Προσπαθούν οι Τούρκοι να δημιουργήσουν εντυπώσεις, την ώρα που είναι σε όλους γνωστό, ότι οι πράκτορές τους, κάνουν πάρτι στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. 

Όπως φαίνεται, θα μας ζητήσουν και τα ρέστα που συλλάβαμε τους Ελληνικής καταγωγής ρουφιάνους, που έδιναν πληροφορίες στους Τούρκους, για τις στρατιωτικές μας δυνάμεις και για τις κινήσεις των πολεμικών μας πλοίων στο Αιγαίο.