Ο Στρατηγός Φλώρος «έκλεισε το παράθυρο ευκαιρίας» στον Στρατηγό Ακάρ στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο!Μόνο τυχαία δεν φαίνεται να είναι  το ξεσκέπασμα της υπόθεσης κατασκοπίας που εξελίσσεται τα τελευταία 24ώρα  στο Σύμπλεγμα της Μεγίστης  με την εμπλοκή  και του Τουρκικού Προξενείου της Ρόδου!

Είναι γνωστό εδώ και καιρό οι πληροφορίες που έφτασαν στους Επιτελείς του Πενταγώνου ότι οι Τούρκοι ετοίμαζαν κάτι το μεγάλο και το Εντυπωσιακό στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο και ο χρόνος εκτελέσεως θα ήταν ανάμεσα στο καινό εξουσίας των ΗΠΑ μέχρι και την 20η Ιανουαρίου!

Οι Ισραηλινοί που γνωρίζουν άριστα τι ακριβώς παίζεται στη γειτονιά τους φρόντισαν να υπάρχουν και οι  σχετικές διαρροές  σε όσους ήθελαν να έχουν γνώση περί  των τεκταινομένων στη περιοχή!

Από ότι φαίνεται στο Επιτελείο γνώριζαν από νωρίς  το τι πρόκειται να επακολουθήσει και κίνησαν τα νήματα και σε αυτό εντάσσεται και το ξεσκέπασμα της Υπόθεσης Κατασκοπείας στο Καστελόριζο, με την Εμπλοκή του Τούρκικου Προξενείου.

Αυτό δείχνει και η κατάπληξη και το σχετικό μούδιασμα  που επικρατεί στην τουρκική πλευρά που εδώ και ημέρες δεν έχει βγάλει άχνα το συνήθως λαλίστατο Τουρκικού ΥΠΕΞ.

Ο Στρατηγός Φλώρος φαίνεται να έκλεισε  οριστικά το παράθυρο ευκαιρίας που είχαν οι Τούρκοι, μετά και την χλιαρή αντίδραση των Ευρωπαίων, στέλνοντας το μήνυμα ότι εδώ είμαστε  μόνο εμείς.

Όμως εμείς θα επιμείνουμε και είναι ευκαιρία για την Σύσταση της Στρατιωτικής Υπηρεσίας Πληροφοριών υπο τον ΥΕΘΑ που θα ασχολείται  με τα Εθνικά Θέματα και  θα στελεχώνεται αποκλειστικά απο Στρατιωτικούς.