Βαριά τραυματισμένη αστυνομικός σε παρακολούθηση εμπόρου ναρκωτικών - Τι έγινε



Σε δραματικό επεισόδιο εξελίχθηκε η παρακολούθηση αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν ύποπτοι για εμπόριο ναρκωτικών, καθώς τους δύο αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών που το παρακολουθούσαν, κατά τη διάρκεια μεγάλης επιχείρησης στα νότια προάστια χτύπησε ένα αυτοκίνητο την ώρα που καταδίωκαν τους υπόπτους. 

Το τροχαίο σημειώθηκε στη Βούλα, το μεσημέρι της Πέμπτης (03.12.2020) και ενώ οι δυο αστυνομικοί της Δίωξης επέβαιναν σε μηχανή που παρακολουθούσε αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν ύποπτοι για διακίνηση ναρκωτικών.

Η παρακολούθηση του αυτοκινήτου των υπόπτων γινόταν στο πλαίσιο μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης για την εξάρθρωση κυκλώματος ναρκωτικών στα νότια προάστια. Οι δυο αστυνομικοί που τραυματίστηκαν στο τροχαίο επέβαιναν σε μηχανή και παρακολουθούσαν τους υπόπτους από απόσταση. 

Ενώ έψαχναν την ευκαιρία για επιχείρηση με σκοπό τη σύλληψη των δυο υπόπτων, ένα αυτοκίνητο, που δεν συμμετείχε στην παρακολούθηση και ανήκει, σύμφωνα με πληροφορίες, σε πολίτη, χτύπησε τη μηχανή των αστυνομικών, με αποτέλεσμα τα δυο στελέχη της Δίωξης Ναρκωτικών να βρεθούν στο δρόμο!

Τόσο ο οδηγός όσο και η συνοδηγός της μηχανής τραυματίστηκαν. Η νεαρή κοπέλα έχει τραυματιστεί πιο σοβαρά και κρίθηκε αναγκαίο να μπει αμέσως στην Εντατική, προκειμένου να χειρουργηθεί.

Η κατάστασή της είναι σοβαρή αλλά σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες δεν κινδυνεύει η ζωή της. 

Οι αστυνομικοί έχουν συλλάβει μέχρι στιγμής 6 άτομα αλβανικής καταγωγής κι έχουν προχωρήσει στην κατάσχεση ενός κιλού κοκαΐνης και δεκάδων δενδρυλλίων κάνναβης.