Γερμανικό μίσος για Ελλάδα: ''Πεινάτε & αγοράζετε όπλα από την Γαλλία!



Έμειναν εκτός εξοπλιστικής ''πίτας'' και βγάζουν εμπάθεια!

Πολλά νεύρα έχουν οι Γερμανοί με την Ελλάδα. Η χώρα μας επιτέλους αγόρασε μαχητικά, ενώ ''ψάχνει'' την επόμενη φρεγάτα για το Πολεμικό Ναυτικό. Αυτές οι κινήσεις της Αθήνας ενόχλησαν το Βερολίνο και οι δημοσιογράφοι που πληρώνονται από την καγκελαρία, ''απασφάλισαν'' ξανά κατά του ελληνισμού! 

Το Γερμανικό ΜΜΕ Tagesschau αναφέρει τα εξής: ''Η Ελλάδα αισθάνεται ότι απειλείται από την Τουρκία και εξοπλίζεται συνεχώς. Η Αθήνα αποφάσισε να δαπανήσει 10 δισ. εκατομμύρια ευρώ, την στιγμή που η Ελλάδα πριν λίγα χρόνια βρισκόταν σε μνημόνια, ενώ τώρα ελέω πανδημίας και πάλι η Αθήνα αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Ενώ έχουν ένα βουνό χρέους, θέλουν όπλα. Οι Γάλλοι στηρίζουν ξεκάθαρα την Ελλάδα, ενώ ο πληθυσμός της, παρά τα προβλήματα, θέλει να ενισχυθούν οι ΕΔ'', αναφέρει το άρθρο. 

Είναι προφανές πως το Βερολίνο δεν θέλει την Γαλλία στη Μεσόγειο, ενώ έχει δυσαρεστηθεί που έμεινε εκτός εξοπλιστικής ''πίτας''. 
 
Από την άλλη όμως η Τουρκία θα πάρει και τα υποβρύχια και τα εξαρτήματα που της λείπουν για τα τανκ ALTAY! Μην ξεχνάμε πως η Γερμανίδα Καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ και ο Πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ ήταν οι ηγέτες της ΕΕ που αντιτάχθηκαν ανοιχτά στις κυρώσεις κατά της Άγκυρας! 

Είναι ξεκάθαρο πλέον πως η Γερμανία ηγείται της ομάδας που στηρίζει τον Ερντογάν εντός ΕΕ. Το Βερολίνο θέλει μέσω των διαπραγματεύσεων να ελέγχει Αιγαίο και Α. Μεσόγειο. 
 
Αντιθέτως το Παρίσι επιλέγει την στρατικοποίηση, διότι γνωρίζει αρκετά καλά πως εάν περάσει του Ερντογάν, τότε η Γαλλία αυτομάτως βγαίνει εκτός παιχνιδιού. 
 
Τι πρέπει να κάνει η Αθήνα; Απλά πράγματα. Να επαναρχίσει άμεσα διάλογος εφ’ όλης της ύλης Ελλάδας-Γαλλίας, που θα αφορά το σύνολο της αμυντικής συμφωνίας των δύο χωρών και φυσικά τις γαλλικές υπερσύγχρονες φρεγάτες που είναι υποψήφιες για ένταξη στον ελληνικό στόλο, στέλνοντας με αυτό τον τρόπο ένα ηχηρό μήνυμα σε Βερολίνο και Άγκυρα.