Καταιγιστικες Eξελίξεις στην Αρμενία



Αδέρφια Έλληνες ο πολύπαθος αρμενικός λαός περνάει μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας του. Ειδικότερα, οι ένοπλες δυνάμεις της Αρμενίας ζητούν ορθώς την παραίτηση της ανεπαρκούς κυβέρνησης Πασινιάν.

Του Tigran Sarkisian

Η κυβέρνηση κατηγορεί τις ένοπλες δυνάμεις για προσπάθεια πραξικοπήματος. Είναι τόσο μα τόσο ανίκανη η κυβέρνηση της Αρμενίας που οι δηλώσεις αυτές είναι προσβλητικές απέναντι στις ηρωικές ένοπλες δυνάμεις μας, που ζητούν το αυτονόητο.

Ο πρωθυπουργός  Πασινιάν ενδιαφέρεται μόνο για τη καρέκλα του και για τίποτα άλλο και αυτό είναι όνειδος. Η κυβέρνηση που υπέγραψε την συνθηκολόγηση της 9ης Νοεμβρίου θα λογοδοτήσει αργά ή γρήγορα στο λαό. Οι προβοκατόρικες ενέργειες της δεν θα μακροημερεύσουν.

Η μόνη λύση είναι η παραίτηση αυτής της κυβέρνησης. Σχηματισμός κυβέρνησης εθνικής ενότητας και σωτηρίας και διεξαγωγή ελεύθερων δημοκρατικών εκλογών ώστε να εκφραστεί η βούληση του αρμενικού λαού.

Επιτέλους  ας εξηγήσει κάποιος στον μαθητευόμενο μάγο πως τα πραξικοπήματα δεν γίνονται τη μέρα με λόγια αλλά τη νύχτα με άρματα.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακολουθήστε το κάτωθι βίντεο.