Π.Ο.Ε.Σ. - Επιβαρύνονται τα πληρώματα των Υποβρυχίων



Η Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ.) μεταφέρει προς τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, Αντιναύαρχο Σ. Πετράκη ΠΝ, την πικρία των υπηρετούντων στελεχών στα υποβρύχια, για το γεγονός ότι αυξήθηκε εμμέσως ο αριθμός των βαρδιών που καλούνται να εκτελέσουν εν όρμω, αφού πλέον εκτελούν βάρδιες επί τρεις (3) συνεχόμενες ημέρες.

Διαβάστε το έγγραφο της Π.Ο.Ε.Σ.:

Αξιότιμε κε Αρχηγέ.

Με το παρόν έγγραφό μας σας μεταφέρουμε την πικρία συναδέλφων μας που υπηρετούν στα Υποβρύχια, για το γεγονός ότι εμμέσως αυξήθηκε ο αριθμός των βαρδιών (υπηρεσιών) που εκτελούν εν όρμω, αφού κλήθηκαν να εκτελούν βάρδιες επί τρία (3) συνεχόμενα εικοσιτετράωρα (24ωρα), εν μέσω πανδημίας, όταν μάλιστα δεν γίνεται απολύμανση στους στενούς χώρους, όπου καθημερινώς εισέρχονται άτομα από εξωτερικούς φορείς για εκτέλεση εργασιών.

Παραμένοντας στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία, παρακαλούμε για την παρέμβασή σας και τη διευθέτηση του ανακύψαντος προβλήματος.

Οι κ.κ. βουλευτές της Βουλής των Ελλήνων, προς τις/τους οποίες/ους κοινοποιείται το παρόν παρακαλούνται για την ανάδειξη και ενίσχυση του θέματος, δια του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία