Έρχεται το τέλος στην αποστολή μηνυμάτων στο 13033 - Οι 2 πιθανές ημερομηνίες

Έρχεται το τέλος στην αποστολή μηνυμάτων στο 13033 - Οι 2 πιθανές ημερομηνίεςΈνα βήμα πιο κοντά στην επιστροφή στην κανονικότητα βρίσκεται η χώρα, μετά τις χθεσινές ανακοινώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το πρώτο και βασικό που θα πραγματοποιηθεί είναι η κατάργηση της αποστολής μηνυμάτων στο 13033 για την έξοδο από το σπίτι μας.

Η μια ημερομηνία κατάργησης του SMS στο 13033 για έξοδο από το σπίτι είναι η 3η Μαΐου, όταν θα ανοίξει η εστίαση. Όπως μάλιστα δήλωσε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, δεν έχει τεθεί θέμα SMS για την εστίαση και είναι κάτι που θα διευκρινιστεί τις επόμενες μέρες.

Ο ίδιος μάλιστα θεωρεί λογικό πως δεν θα χρειάζεται η αποστολή SMS για να πάει κάποιος σε ένα μαγαζί, ενώ ανάλογη ήταν και η προσέγγιση του για τις διαδημοτικές μετακινήσεις για την εστίαση.

Εναλλακτικά, σύμφωνα με ρεπορτάζ, η δεύτερη ημερομηνία για την κατάργηση των SMS είναι η 15η Μαΐου όταν θα επιτραπούν οι μετακινήσεις από νομό σε νομό, επομένως τότε θα εκλείψει η ανάγκη να υπάρχει στη ζωή μας το υποχρεωτικό μήνυμα που στέλνουμε για να μετακινηθούμε.