Κρίση στις αμερικανοτουρκικες σχέσεις: ''Θα ενεργοποιήσουμε τους S-400-Tα λεφτά μας πίσω για τα F-35''



Δείτε βίντεο
Να τελειώσουν τις σχέσεις τους με τις ΗΠΑ θέλουν οι Τούρκοι, με τον φασίστα Bahceli να δίνει το ''πράσινο φως'' στον Ερντογάν. 

Ο Devlet Bahceli, κάλεσε την Τρίτη την τουρκική κυβέρνηση να ενεργοποιήσει τους S-400, μετά την επίσημη αναγνώριση της Αρμενικής Γενοκτονίας από τον πρόεδρο των ΗΠΑ Joe Biden.

Σύμφωνα με το άρθρο 11 της Οικουμενικής Διακήρυξης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ο Biden διέπραξε ένα έγκλημα που υποκινεί μίσος. Σε απάντηση, το πρώτο μας καθήκον θα πρέπει να είναι η ενεργοποίηση των S-400 και να απαιτήσουμε επιστροφή των χρημάτων μας για τα F-35. Για εμάς, οι σχέσεις με τις Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκονται τώρα σε ένα ιστορικό σταυροδρόμι", δήλωσε ο Bahceli σε ομιλία του στο κοινοβούλιο. 
 
"Το πρόβλημά μας δεν είναι με τον λαό των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά με τον Λευκό Οίκο. Δεν έχουμε διαπράξει ποτέ έγκλημα, δεν απολογούμαστε σε κανέναν. Ο Μπάιντεν χρησιμοποίησε επίσης τη φράση «Κωνσταντινούπολη», αυτή και εάν είναι μία τεράστια πρόκληση. Η σελίδα της Κωνσταντινούπολης έκλεισε πριν από 568 χρόνια.'' 

Δείτε βίντεο


ΠΗΓΗ