Aνίερη συμμαχία Τουρκίας & Πακιστάν: “Nα χτυπήσουμε στρατιωτικά το Ισραήλ"



Πολεμικό κλίμα καλλιεργείται σε Τουρκία και Πακιστάν κατά του Ισραήλ
Σε απίστευτες και άκρως αλαζονικές δηλώσεις προέβη ο γνωστός δημοσιογράφος και σύμβουλος του Ερντογάν Ι. Καραγκιούλ, ξεστομίζοντας πράγματα απίστευτα κατά του Ισραήλ, ενώ χιλιάδες Τούρκοι και Πακιστανοί πολίτες “χτυπούν” τα τύμπανα του πολέμου.

Ξεκινώντας από τους χιλιάδες Τούρκους χρήστες στα κοινωνικά δίκτυα, και ενώ είναι γνωστό ότι οι επίσημες τουρκικές αρχές υποστηρίζουν τους Παλαιστίνιους στο ζήτημα της «επιστροφής των προγονικών εδαφών», έχουμε καθολική απαίτηση εισβολής και κατοχής της Ιερουσαλήμ από τον τουρκικό στρατό. 

Οι Τούρκοι πολίτες “απαιτούν από τον στρατό τους να μην περιμένουν περαιτέρω επιδείνωση της σύγκρουσης, αλλά να ξεκινήσουν την κατάληψης της Ιερουσαλήμ”,αναφέρουν διάφορες πηγές.

Πρόκειται για δημιουργία κλίματος “πολέμου” ( όσο και απίθανο και να ακούγεται) εντός Τουρκίας με στόχο να συσπειρωθεί ο πεινασμένος, άνεργος μαστιζόμενος από την πανδημία τουρκικός λαός.

Ο Γαΐρ Νετανιάχου "σφάζει" με το βαμβάκι Ερντογάν
Με αφορμή τα ατελείωτα μηνύματα χρηστών του διαδικτύου, κυρίως Τούρκων, που ζητάνε την αποστολή στρατού στην Ιερουσαλήμ, ο γιος του Νετανιάχου δεν έχασε την ευκαιρία να περάσει στην αντεπίθεση. "Σε όλα τα τουρκικά bots - Πιστεύετε ότι χρησιμοποιείτε τις σημαίες που αναπαριστούν το μη υπάρχον κράτος της "Παλαιστίνης", αλλά χρησιμοποιείτε διαρκώς λάθος σύμβολα! Αντί για την δήθεν σημαία της Παλαιστίνης ανεβάζετε σημαίες των ΗΑΕ, της Ιορδανίας, του Κουβέιτ και της Δυτικής Σαχάρας! Παρακαλώ τον κύριο Ερντογάν να προσλάβει πιο μορφωμένα "τρόλλ" στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ι.Καραγκιούλ: ΗΠΑ-Ισραήλ καταρρέουν ενώ η Τουρκία ηγείται πλέον των μουσουλμάνων   
 
Ο Τούρκος σύμβουλος τώρα, υλοποίησε απίστευτες δηλώσεις κατά ΗΠΑ και Ισραήλ, ενώ μας δίνει και το στίγμα του “παράλογου” πνεύματος που επικρατεί στο Σαράι του σουλτάνου Ερντογάν.

“Η επιστροφή της Τουρκίας στην Μ.Ανατολή γίνεται με ένα  άλμα δύναμης και αυτή είναι μια νέα κατάσταση για το Ισραήλ.
 
Η τάξη πραγμάτων που ίσχυε από το πρώτο τέταρτο του 20ου αιώνα έως το πρώτο τέταρτο του 21ου αιώνα κατέρρευσε. Λαμβάνοντας υπόψη την εξαιρετική αντίδραση του μουσουλμανικού κόσμου, αυτή η τάξη πραγμάτων δεν θα είναι σε θέση πλέον να ανακάμψει.

Η επιστροφή της Τουρκίας σε ηγετική θέση στην  περιοχή, αποτελεί ένα εξαιρετικό άλμα δύναμης, και αυτός ο ενθουσιασμός αντανακλάται τώρα και στην Παλαιστίνη.

Η τουρκική ηγεμονία, προκάλεσε γεωπολιτικούς μετασεισμούς στο Καραμπάχ, τη Λιβύη και την Ανατολική Μεσόγειο, που βοήθησαν στην ανάπτυξη ενός ισχυρού πολιτικού κύματος από το Μαρόκο έως στην Ινδονησία.
 
Ο αντίκτυπος της αναταραχής της παγκόσμιας τάξης έγινε αισθητός τώρα και στην Παλαιστίνη.

Τώρα είναι η ώρα για το Ισραήλ να “παίξει” άμυνα. Εάν το Ισραήλ ξεκινήσει χερσαία επίθεση στη Γάζα, θα δεχθεί ένα δεύτερο μέτωπο από τον Λίβανο και ένα τρίτο μέτωπο από τα υψίπεδα του Γκολάν.Και τα τρία αυτά μέτωπα θα λάβουν τεράστια υποστήριξη από τον τουρκικό στρατό.

Η εποχή κατοχής και επίθεσης, την οποία ακολούθησε το Ισραήλ εδώ και δεκαετίες, τελείωσε. Η τάξη πραγμάτων που είχαν εδραιώσει οι ΗΠΑ, η Ευρώπη, το Ισραήλ και ορισμένα αραβικά καθεστώτα που συνεργάστηκαν μαζί τους, καταρρέει ως αποτέλεσμα της αντίστασης και των μαρτύρων του αδύναμου, απροστάτευτου παλαιστινιακού λαού.

Η δυτική τάξη ήδη καταρρέει και ο άνεμος φυσά προς την αντίθετη κατεύθυνση. Το Ισραήλ θα χτυπηθεί πρώτα ( από την Τουρκία και τους μουσουλμάνους).

Η ασυλία που περιέβαλε το Ισραήλ, η βλακεία, η υπερβολική δράση κατά αμάχων έχει φτάσει στο τέλος της. Το παγκόσμιο σύστημα με έδρα τον Ατλαντικό έχει καταρρεύσει, ενώ συνολικά το σύστημα του δυτικού κόσμου έχει τελειώσει.

Εμφανίστηκαν εξαιρετικές νέες δυνάμεις, φέρνοντας το τέλος της ιστορίας για τη Δύση. Αυτός ο μεγάλος τρόμος, η πτώση ισχύος θα αποδυναμώσει όλες τις χώρες για τους οποίες η Δύση εξασφάλιζε ασυλία. Το Ισραήλ θα είναι το πρώτο παράδειγμα αυτού του σχεδίου.

Ο άνεμος φυσά προς την αντίθετη κατεύθυνση για πρώτη φορά μετά τον Α 'Παγκόσμιο Πόλεμο, και αυτό το νέο κύμα έρχεται από την Τουρκία.
 
Τα Ηνωμένα Έθνη και οι θεσμοί του, μαζί με τις μάταιες συναντήσεις δεν είναι πλέον οι χώροι για την αναζήτηση των δικαιωμάτων της Παλαιστίνης. Οι πολιτικές, διπλωματικές αντιδράσεις και μηχανισμοί δεν είναι πλέον ο μόνος τρόπος για να αναζητήσουμε τα δικαιώματα της Παλαιστίνης. Είναι ώρα για παροχή στρατιωτικής υποστήριξης στην Παλαιστίνη.

Όλες οι χώρες που έχουν επίγνωση της κατάρρευσης της δυτικής εξουσίας στον κόσμο και είναι σε θέση να ερμηνεύσουν τα αποτελέσματά της, συμπεριλαμβανομένης της Τουρκίας, πρέπει να παρέχουν ανοιχτή ή μυστική στρατιωτική υποστήριξη στη γραμμή αντίστασης με έδρα την Παλαιστίνη, και να αναπτύξουν τους απαραίτητους μηχανισμούς για αυτό.

Πρέπει να δημιουργηθούν δομές οικονομικής, πολιτικής και στρατιωτικής υποστήριξης για την Παλαιστίνη σε ολόκληρη την περιοχή.Επομένως, οι υπηρεσίες πληροφοριών πρέπει να χρησιμοποιήσουν όλα τα μέσα και τις μεθόδους που απαιτούνται για την παροχή υποστήριξης όπλων στην Παλαιστίνη.

Αυτό το κίνημα έχει ηγέτιδα χώρα την Τουρκία. Ο Πρόεδρος μας Ρ.Ν Ερντογάν δήλωσε : Θα δράσουμε στην Παλαιστίνη, όπως κάναμε στο Καραμπάχ. Πρέπει επίσης να κινητοποιήσουμε όλα τα «αποτελεσματικά και έξυπνα» σχέδια μας εναντίον του Ισραήλ, το οποίο διεξάγει έναν κρυφό πόλεμο εναντίον της Τουρκίας από την Ανατολική Μεσόγειο, τη Συρία, το Ιράκ, έως το Αιγαίο”.

Ναι, η Τουρκία επέστρεψε. Όλα τα υπόλοιπα γεωπολιτικά δυτικά σχέδια θα χαθούν!”, κατέληξε ο Τούρκος σύμβουλος μεταξύ άλλων.

Το Πακιστάν κατηγορεί Ισραήλ για εγκλήματα πολέμου
 
Το Πακιστάν κάλεσε τη Δευτέρα το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ (UNSC) να ξεκινήσει αμέσως διαδικασίες για να λογοδοτήσει το Ισραήλ για εγκλήματα πολέμου κατά της ανθρωπότητας.

Μιλώντας για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή, ο μόνιμος εκπρόσωπος του Πακιστάν στα Ηνωμένα Έθνη, Πρέσβης Μανίρ Ακράμ, είπε ότι η κατάσταση στο κατεχόμενο Παλαιστινιακό έδαφος και στην Ιερουσαλήμ ήταν "εξαιρετικά σοβαρή".
 
"Στο απαίσιο σκηνικό της επιδεινούμενης κατάστασης στην περιοχή, καλούμε το Συμβούλιο Ασφαλείας να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του για τον Χάρτη, να ζητήσει την άμεση διακοπή της χρήσης δυσανάλογης και αυθαίρετης βίας από το Ισραήλ, και  να προσφέρει προστασία στους Παλαιστίνιους αμάχους που φέρουν βαρύτητα των ισραηλινών επιθέσεων ", δήλωσε ο Ακράμ.

Ο Ακράμ προέτρεψε το συμβούλιο να ξεκινήσει μέτρα για να λογοδοτήσει το Ισραήλ για τα εγκλήματα πολέμου και τα εγκλήματά του κατά της ανθρωπότητας, καθώς το Ισραήλ παραβίασε τις αποφάσεις του συμβουλίου.

"Το Πακιστάν καταδικάζει τη χρήση του Ισραήλ από αδιάκριτες και δυσανάλογες δυνάμεις, συμπεριλαμβανομένων των εναέριων βομβαρδισμών, με αποτέλεσμα τον θάνατο σχεδόν 200 Παλαιστινίων, συμπεριλαμβανομένων δεκάδων γυναικών και παιδιών, καθώς και την καταστροφή μη στρατιωτικών υποδομών", είπε.

Τουρκία και Πακιστάν πρωτοστατούν σε κινήσεις κατά του Ισραήλ, ενώ το σκηνικό στο εσωτερικό και των δύο χωρών “μυρίζει μπαρούτι” κατά των Εβραίων σε όλο τον κόσμο.