Αναταραχές εντός Ισραήλ: Κατέβηκαν με τα όπλα πατριωτικές οργανώσεις



Με χατζάρες και όπλα κατέβηκαν οι Άραβες μουσουλμάνοι στους δρόμους - Βίντεο
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκεται το Ισραήλ, καθώς η Χαμάς και η Τουρκία ενεργοποίησαν το ''Plan B'', δηλαδή αναταραχές εντός αστικού ιστού! 

Άραβες έχουν κατέβει στους δρόμoυς, προκαλώντας το απόλυτο χάος. Χιλιάδες μουσουλμάνοι έχουν κατέβει στις γειτονιές, φωνάζοντας "Αλλάχ Αμπάρ", ενώ κρατούν σπαθιά και όπλα! Αμέσως υποστηριχτές του Νετανιάχου αλλά και άτομα από άλλες πατριωτικές οργανώσεις, με τα όπλα στα χέρια, άρχισαν να κυνηγούν τους Άραβες στη μέση του δρόμου, μάλιστα κάποιοι εξ' αυτών, πυροβόλησαν κατά των υποστηρικτών της Χαμάς. 

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νετανιάχου θέλει να στείλει στρατό στις πόλεις που έχουν εξαπλωθεί οι ταραχές.   

Τελεσίγραφο Νετανιάχου  

Κατά την επίσκεψή του σε νοσοκομείο που νοσηλεύονταν όσοι τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια των επιθέσεων τη νύχτα, ο πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου ορκίστηκε ότι η Χαμάς θα βρεθεί αντιμέτωπη με περισσότερα αντίποινα από τις ισραηλινές δυνάμεις.
 
«Αυτή είναι μόνο η αρχή! Θα κάνουμε (στη Χαμάς) χτυπήματα που δεν έχει δει ούτε στον ύπνο της» δήλωσε ο Νετανιάχου. Οι προειδοποιήσεις του πρωθυπουργού έρχονται καθώς η Χαμάς παραδέχτηκε ότι αρκετοί από τους κορυφαίους στρατιωτικούς διοικητές της σκοτώθηκαν σε ισραηλινές επιθέσεις που πραγματοποιήθηκαν ως απάντηση στη μαζική επίθεση με ρουκέτες στο Τελ Αβίβ και σε άλλες πόλεις του Ισραήλ που άφησαν σκότωσαν πέντε ανθρώπους και τραυμάτισαν περί τους 200 ​.


ΠΗΓΗ