Αλβανοί Ληστές επιτέθηκαν σε Αστυνομικούς …Τους συνέλαβαν ,αλλά..

Αλβανοί Ληστές επιτέθηκαν σε Αστυνομικούς …Τους συνέλαβαν ,αλλά..Σκηνές «Φαρ Ουέστ» εκτυλίχθηκαν πριν από τέσσερις μέρες στο κέντρο της Αθήνας, όταν αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν δύο Αλαβανά  που είχαν κλέψει αυτοκίνητο και στη συνέχεια «άνοιξαν» κατάστημα με κινητά τηλέφωνα!

Οι δράστες, αλβανικής καταγωγής, δεν δίστασαν να επιτεθούν σε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ και της Άμεσης Δράσης, προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη, χωρίς αποτέλεσμα.

Η καταδίωξη είχε διάρκεια πάνω από 20 λεπτά, με τους κατηγορούμενους να οδηγούνται τελικά με χειροπέδες στο τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών.

«Ο ένας Αλβανός ληστής έριξε τον συνάδελφό μου από τη μοτοσικλέτα, με αποτέλεσμα να κινδυνέψει η ζωή του» κατέθεσε ένας από τους αστυνομικούς, που συνέλαβαν τους δράστες.

Οι Δικαστές όμως τους άφησαν ελεύθερους !!!

«Το διαβιβαστικό της Ελληνικής Αστυνομίας ήταν επιβαρυντικό για τον εντολέα μου και η απόδοση του κατηγορητηρίου κινήθηκε σε σοβαρά επίπεδα κακουργηματικής διάστασης!

Αρνήθηκε τις κατηγορίες και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους» δήλωσαν στο protothema.gr οι δύο δικηγόροι του Αλβανού  Γιάννης Γλύκας και Αθηνά Χαρβαλάκου.