Τρέχουν για να σωθούν: Τα κουρδικά drones ''θερίζουν'' Τούρκους & στο Β. Ιράκ

Τρέχουν για να σωθούν: Τα κουρδικά drones ''θερίζουν'' Τούρκους & στο Β. ΙράκΣε τουρκικό "Βιετνάμ" εξελίσσεται η εμπλοκή του Τούρκου προέδρου Ερντογάν στο μέτωπο του Β. Ιράκ και στον συνεχή αγώνα του εναντίον των Κούρδων σε όλα τα μέτωπα της Μέσης Ανατολής. 

Tα χτυπήματα των κουρδικών drone είναι σαρωτικά κατά βάσεων και αεροδρομίων, με την Άγκυρα να δέχεται τον πλήρη αιφνιδιασμό από τους Κούρδους μαχητές. Πριν λίγα λεπτά, δημοσιεύθηκε νέο βίντεο από χτύπημα κατά Τούρκων στο Β. Ιράκ από το Gerilla TV. 

Δείτε το βίντεο:  


Η Τουρκία μπορεί να πιστεύει ότι έχει ποιοτικό στρατιωτικό πλεονέκτημα έναντι των Κούρδων, αλλά θα ήταν ανόητο για την Άγκυρα να υποθέσει ότι ένα τέτοιο πλεονέκτημα θα είναι διαρκές.

Η μαζική χρήση μη επανδρωμένων οχημάτων από τους Κούρδους θα αλλάξει όλα τα δεδομένα στο πόλεμο της Τουρκίας σε Ιράκ, Συρία, και ΝΑ Τουρκία αφού είναι πιθανό να δούμε θεαματικά κουρδικά κτυπήματα σε τουρκικούς στόχους παντού πλέον.

Ο Μάικλ Ρούμπιν, ο σημαντικότερος ειδικός αμερικανικού ιδρύματος στις ΗΠΑ και γνωστός για την εχθρότητα του προς την Τουρκία, είχε αναφέρει στο παρελθόν, ότι ''η οργάνωση PKK θα κάνει επιθέσεις κατά τουρκικών βάσεων με drone”.